17. oktober 2018
Sys Bjerre, Mendoza, Cajsa Siik, Kirstine Stubbe Teglbjerg og Nana Jacobi optræder på Tapperiet den 11. november under navnet HUN SOLO.
Sys Bjerre, Mendoza, Cajsa Siik, Kirstine Stubbe Teglbjerg og Nana Jacobi optræder på Tapperiet den 11. november under navnet HUN SOLO.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød HUN SOLO på Tapperiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød HUN SOLO på Tapperiet
Køge - 10. november 2017 kl. 19:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Navnet HUN SOLO dækker over et koncept der byder på koncertoplevelser, hvor fem forskellige kvindelige artister spiller hver sin solo-koncert. Konceptet er sat i søen med ønske om at sætte spot på flere af de mange kompetente og interessante kvindelige kunstnere, der findes i det danske musiklandskab.

Lørdag den 11. november præsenterer HUN SOLO disse fem fantastiske solister på scenen på Tapperiet:

Sys Bjerre er kendt for iørefaldende melodier og personlige tekster. På opdagelsesrejse i sit eget liv, med sangene som logbog, ønsker Sys at inspirere lytteren til at finde nye måder, at tolke sin egen historie på.

Mendoza er nattens dronning og garant for det hudløst ærlige, der i hendes musik kommer til udtryk i opløftende lydsider. Elektroniske beats der både kan starte et rave, og bibeholde en usammenlignelig skrøbelighed.

Cajsa Siik byder på mørke og eksperimentelle popnumre med en avantgardistisk dimension. Det dystre og det følsomme møder hinanden i et atmosfærisk lydbillede præget af svenskerens transcendente stemme.

Kirstine Stubbe Teglbjærg har tidligere stået i front for Blue Foundation. Hun skaber de smukkeste møder mellem drøm og støj. Hendes anmelderroste album "Hamskifte" er tekster med dansk poesi af høj klasse.

Nana Jacobi har ry for at levere gåsehudsfremkaldende liveoplevelser, og spiller melodisk, filmisk, sensuel pop. Hendes seneste album "Expander" skabte overskrifter som "en inspireret outsider tæt på mainstream".

Hver kunstner går alene på scenen. Man vil derfor komme til at opleve fem unikke, liveoptrædener med hvert sit særegne, musikalske udtryk.

HUN SOLO på Tapperiet den 11. november starter kl. 21.00 og dørene åbner en time inden koncertstart. Læs mere om arrangementet og køb billet på www.tapperiet.nu.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk