19. september 2020
De tre mænd blev fundet ved hjælp af en hundefører. Foto: Thomas Olsen
De tre mænd blev fundet ved hjælp af en hundefører. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mistænkelige mænd ved genbrugspladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mistænkelige mænd ved genbrugspladsen
Køge - 15. september 2020 kl. 08:11
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kort efter kl. 7 lørdag morgen fik politiet en henvendelse fra en årvågen mand, som var kørt til genbrugspladsen i Bjæverskov og havde undret sig over en lille bil, som holdt parkeret lidt væk. Han så et par mænd dukke sig bag bilen, da han ankom, som om de ville gemme sig.

Da han råbte til dem, forsvandt de til fods væk fra området. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

En patrulje blev sendt til området og fik kontakt med en politihundefører, der på sin fridag var blevet kontaktet af andre vidner, som var blevet involveret i eftersøgningen af de to mænd.

Politihundeføreren iværksatte en eftersøgning af de to forsvundne mænd, som via spor blev lokaliseret til et nærliggende busstoppested.

Der er tale om en 31-årig mand fra Køge og en 41-årig mand fra Herfølge. De var ikke i besiddelse af nogen ulovlige effekter og oplyste, at de blot ventede på bussen efter en gåtur i området.

Ingen af dem var i besiddelse af en bilnøgle, så politihundeføreren fortsatte sin søgning i området og fandt herunder en tredje mand, der gemte sig i noget buskads.

Der er tale om en 34-årig mand fra Hårlev, som heller ikke havde nogen bilnøgle på sig og derfor ikke umiddelbart kunne knyttes til bilen.

Ved en ransagning af bilen fandt politiet ud over noget, der lignede en politistav, også en pølsemandspose med godt 16 gram amfetamin og en æske med knap to gram amfetamin. Effekterne blev beslaglagt til nærmere undersøgelse af ejerforholdet.

Tæt på bilen fandt politiet et hul i hegnet ind til genbrugspladsen, hvor forskelligt elektronikaffald var flyttet fra beholdere ud på jorden, inden tingene formentlig skulle bæres ud til bilen gennem hullet i hegnet.

Bilen var en udlejningsbil, så politiet er nu ved at undersøge, hvem der er registreret som lejer af køretøjet.

Politiet har sikret sig diverse tekniske spor fra bilen, så de tre mænd kan nok forvente at høre nærmere fra politiet, hvis det vurderes, at nogen af dem skal sigtes for noget strafbart i forbindelse med den fortsatte efterforskning.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk