20. januar 2019
En af udfordringerne i skønhedskonkurrencen er at skulle gå catwalk i bikini. Det har Celina det fint. Største problem bliver at gå afslappet i meget høje hæle. Foto: Christina Anaya/MissDanmark.dk 
gallery icon

Se billedserie

En af udfordringerne i skønhedskonkurrencen er at skulle gå catwalk i bikini. Det har Celina det fint. Største problem bliver at gå afslappet i meget høje hæle. Foto: Christina Anaya/MissDanmark.dk 
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Miss Danmark-deltager: Jeg er ikke handicappet - bare anderledes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Miss Danmark-deltager: Jeg er ikke handicappet - bare anderledes
Køge - 04. august 2018 kl. 09:32
Af Tekst og foto: Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En stærk personlighed og en stærk vilje. Celina West Riel er en modig ung kvinde. Som barn var hun meget genert. Men meget har ændret sig siden.

Celina skiller sig ud. Hun er født uden halvdelen af venstre arm. Men det har aldrig fået pigen fra Køge til at gemme sig for omgivelserne. Faktisk tværtimod.

Lige nu er hun i den grad i mediernes søgelys efter at hun har tilmeldt sig og blevet udvalgt som een af de 30 piger, som skal kæmpe om titlen Miss Danmark. Og det er første gang, at en pige med et handicap er med i konkurrencen.

Celina ser ikke noget problem ved at stille op, og ordet handicap klinger forkert i hendes ører.

- Jeg har jo altid manglet noget af min venstre arm, så betragter mig faktisk kun som anderledes - ikke handicappet.

Og Celina har det helt fint med at være anderledes.

Det kom også til at gå stærkt, da det kom frem at Celina havde valgt - og var blevet udvalgt - til Miss Danmark 2018. Den halve arm gjorde hurtigt en forskel. Ekstra Bladet var ikke sene til at fortælle om Celina, og så fulgte ellers Aftenshowet på DR og Go'Aften Danmark på TV2, som også gerne ville høre Celinas historie og baggrund for at stille op i skønhedskonkurrencen.

Celina skal kæmpe med 29 andre smukke kvinder om Miss Danmark-titlen, og noget kunne tyde på, at Køgepigen ligger rigtigt godt til i svinget.

Ugebladet Her og Nu har lige lavet en lille midtvejskonkurrence, og hørt læserne om deres favorit. Her drønede Celina ind på en suveræn førsteplads.

Læs hele historien om Celina i DAGBLADET lørdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk