17. maj 2021
Vi skal have boliger, hvor der er plads til sammenbragte familier med mange børn, boliger til singler med børn, boliger til singler uden børn, boliger til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra, siger Marie Stærke.Foto:Jørgen C. Jørgensen
Vi skal have boliger, hvor der er plads til sammenbragte familier med mange børn, boliger til singler med børn, boliger til singler uden børn, boliger til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra, siger Marie Stærke.Foto:Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Melder udsolgt af byggegrunde i nyt boligområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Melder udsolgt af byggegrunde i nyt boligområde
Køge - 30. april 2021 kl. 13:27

Gennem de seneste år er det blevet bygget og banket, muret og mørtlet i områderne Kildebjergs Agre og Kildebjergs Tofter i Bjæverskov.

Parcelhuse med god plads og udsyn er skudt op på det, der tidligere var kornmarker.

Det er Køge Kommune, der har stået for udstykningen med henblik på udvikling af nye boligområder, som der er så stor efterspørgsel på, skriver Køge Kommune i en pressemeddelelse.

Hvor Kildebjergs Agre kunne melde udsolgt i marts, er det samme nu tilfældet for naboudstykningen, Kildebjergs Tofter, oplyser man.

I pressemeddelelsen udtaler borgmester Marie Stærke (S):

- Byudvikling og udvikling af lokalsamfund ændrer sig i disse år. Der skal bygges boliger til nogle helt andre behov, end for bare 20 år siden. Vi skal have boliger, hvor der er plads til sammenbragte familier med mange børn, boliger til singler med børn, boliger til singler uden børn, boliger til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra. Med Kildebjergs Tofter og Kildebjergs Agre har kommunen udstykket, og givet de private købere muligheden for at bygge den bolig, der passer dem. Naturligvis inden for lokalplanens rammer, men stadig med en frihed til at indrette sig, så det passer lige præcis den familie, man er. Det har vist sig at være en rigtig god model i Bjæverskov, udtaler borgmesteren.

Med udviklingen af de to udstykninger, står nu et færdigt boligområde i Bjæverskov, hvor i alt 68 parcelhuse og tre storparceller udgør et helt nyt kvarter. Kildebjergs Tofter med sine 16 parcelgrunde og en storparcel, samt Kildebjergs Agre med i alt 52 parcelgrunde og to storparceller.

De næste områder, Køge Kommune udvikler, er i Herfølge Syd og Møllebankerne i Borup. Her udvikles til såvel parcelhuse som til storparceller, oplyser kommunen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk