14. december 2017
Der bliver fortsat kæmpet videre for at få et medborgerhus i Bjæverskov. Det skal ligge i byens gamle bibliotek.  Foto: Bjørn Armbjørn
Der bliver fortsat kæmpet videre for at få et medborgerhus i Bjæverskov. Det skal ligge i byens gamle bibliotek. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medborgerfolk: Vi kæmper videre uden penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medborgerfolk: Vi kæmper videre uden penge
Køge - 26. september 2017 kl. 17:00
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lad os kæmpe videre for vores eget hus, selvom byrådets politikere ikke har betænkt os med en krone i det budgettet.

Sådan lød det overordnede budskab, da arbejdsgruppen bag initiativet om at skabe et nyt medborgerhus i Bjæverskovs gamle bibliotek holdt møde i sidste uge.

Udmeldingen kom ovenpå den politiske aftale om Budget 2018-2021, hvor der ikke er afsat én krone til et kommende medborgerhus i Bjæverskov. Samtidig er det et faktum, at der skal findes cirka 185.000 kroner til istandsættelse, ca 145.000 kroner i årligt driftsudgifter og ca 900.000 over de næste år til renovering, fremgår det af referatet fra sidste kulturudvalgsmøde.

Det mindsker dog ikke kampgejsten hos arbejdsgruppen bag et nyt medborgerhus i Bjæverskov.

- Så jeg syntes at vi skal vise at vi VIL have et medborgerhus så lad os holde fast og få det her op og stå. Men jeg syntes også at I skal være med til denne beslutning og hvis I mener JA så vil arbejdsgruppen kæmpe videre. Mener i, det er nytteløst - så stopper vi, lød det fra arbejdsgruppens Hans Erik Jensen.

Der var dog ingen tvivl blandt de forsamlede, der alle vendte tommelen op ad og gav udtryk for at der skulle kæmpes videre for et medborgerhus i Bjæverskov.

Det blev aftalt på mødet, at der bliver indkaldt til stiftende generalforsamling den 2. november kl 19.00 i »det gamle bibliotek« i Bjæverskov.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk