25. september 2020
Roeren Mikkel Hansen var blandt de lokale deltagere, der gjorde det rigtig godt i weekenden. Foto: Køge Kano & Kajak Klub
Roeren Mikkel Hansen var blandt de lokale deltagere, der gjorde det rigtig godt i weekenden. Foto: Køge Kano & Kajak Klub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medaljeregn i høj sol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medaljeregn i høj sol
Køge - 11. august 2020 kl. 15:16

På trods af hedebølge i Danmark, regnede det i weekenden med medaljer til Køge Kano & Kajak Klub.

Da det prestigefyldte DM Marathon i weekenden løb af stablen i Maribo, deltog Køge Kano & Kajak Klub med roere i alderen 12 - 51.

Udover de udfordrende lange distancer, de krævende overbæringer i tungt sand og den hårde konkurrence fra de andre roere, var varmen en faretruende faktor i de nervepirrende løb - men hård træning, talent og en dedikeret indsats gav pote.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Peter L. Andersen fik guld i mænd master +50 K1, og Anders Hauge Sørensen fik sølv, i mænd master +45 K1. De to herrer udgjorde tilsammen en dynamit-duo, og vandt guld i mænd master +45 K2.

I damer senior K2 var der også fart over feltet, og Mathilde Roed og Anne Hauge Sørensen fik en flot 2. plads og vandt dermed sølv. I samme aldersklasse roede Anne Hauge Sørensen sig til en flot 4. plads i K1.

I U16-klassen var der også gode resultater til roerne fra Køge. Mikkel Hansen høstede en imponerende 5. plads i K1, samt en 6. plads i K2. Og hos pigerne var der en 3. plads og dermed bronze til Asta Søborg i K2, som fik en flot 7. plads i K1.

Bronze blev givet til Emilie Kildahl i pige U14 K2, som roede sig til en smuk 5. plads i K1.

Yngste deltager fra Køge Kano & Kajak Klub var Frida Marie Søborg, som kom i mål som nummer 1, og kunne gå hjem med en guldmedalje om halsen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk