22. september 2021
En patrulje standsede en 40-årig mand fra Borup, fordi han kørte uden sele. Nu er manden sigtet for narkohandel og varetægtsfængslet i tre uger. Foto: Katrine Wied
En patrulje standsede en 40-årig mand fra Borup, fordi han kørte uden sele. Nu er manden sigtet for narkohandel og varetægtsfængslet i tre uger. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Manglende sele afslørede narkohandler: Nu er han bag tremmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manglende sele afslørede narkohandler: Nu er han bag tremmer
Køge - 27. juli 2021 kl. 13:10
Af Katrine Wied

En 40-årig mand er sigtet for narkohandel og besiddelse af slag- og stikvåben, efter at politiet standsede ham i en varebil søndag. Mandag besluttede Retten i Roskilde, at han skal varetægtsfængsles foreløbigt frem til den 19. august 2021.

Manden fangede politiets opmærksomhed, da han kørte uden sikkerhedssele på Hundige Centervej i Greve søndag eftermiddag ved 15-tiden. En narkometertest viste, at han var påvirket af både amfetamin, methamfetamin og cannabis, og han blev derfor sigtet for narkokørsel. Manden oplyste til politiet, at han var en 42-årig mand fra Polen med adresse i Danmark. Men da patruljen ransagede varebilen, viste det sig, at han er en 40-årog mand fra Borup.

Narko i bil og hjem
Bilen havde også andet indhold, som politiet fandt interessant. Ransagningen afslørede flere stik- og slagvåben, et par plader hash, kontanter og et snifferrør. Politiet valgte derfor også at ransage mandens hjem i Borup.

Her fandt man en portion stærkere narkotika, digitalvægte, snifferrør og yderligere lidt hash. Dette mener politiet er tegn på, at manden beskæftiger sig med salg af narkotika, hvad han nu er sigtet for.

Manden var efterlyst i forvejen, fordi han er udeblevet fra en sag i Fogedretten.

Grundlovsforhøret i Retten i Roskilde blev holdt for lukkede døre. Politiet ønsker derfor ikke at oplyse mere i sagen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk