26. september 2020
Jens Wollesen   SJ-MEDIER
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand gramser på 19-årig pige i bussen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand gramser på 19-årig pige i bussen
Køge - 13. august 2020 kl. 10:57
Af Katrine Wied

En 19-årig kvinde blev udsat for blufærdighedskrænkelse i bussen onsdag eftermiddag.

Klokken 15.38 anmeldte en 19-årige kvinde fra Køge, at hun kort forinden var blev udsat for blufærdighedskrænkelse af en mand i bus nummer 121 mod Køge. Hun steg på bussen på Nylandsvej, hvor en mand allerede befandt sig. Han flyttede sæde for at sætte sig ved siden af den 19-årige. Her lagde manden gentagne gange sin hånd på kvindens lår, selvom hun flyttede benet. Da kvinden stod af på Ølby Station for at skifte bus steg manden også af bussen. Den 19-årige tog bussen videre, og manden blev tilbage på stationen.

Mand beskrives som asiatisk af udseende, 40-50 år gammen og 175-180 centimeter høj. Han er almindelig af bygning og jar sort, gråsprængt, halvlangt hår.

Han var iført blå ansigtsmaske for munden, mørkt bluse med lynlås. Han medbragte en rygsæk med sort elastikbånd på ydersiden. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet efterforsker nu sagen for at finde frem til manden. Vidner som har set den beskrevne mand, og som kan komme med oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på telefon 114.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk