22. oktober 2021
Rikke Raahauge glæder sig over den kreative proces med at sammensætte gaver til virksomheders medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.
Rikke Raahauge glæder sig over den kreative proces med at sammensætte gaver til virksomheders medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal iværksætter oplever efterspørgsel på skræddersyede firmagaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal iværksætter oplever efterspørgsel på skræddersyede firmagaver
Opdateret 18. august 2021 kl. 12:45
Køge - 28. juli 2021 kl. 12:41

Hos Gavegaarden i Strøby, arbejder Rikke Raahauge i øjeblikket på en præsentation af gaver til en århusiansk virksomhed. Siden Gavegaardens åbning 1. februar i år, er det lykkedes Rikke at etablere samarbejde med en række virksomheder, der alle har det til fælles, at de har travlt.

- De virksomheder, jeg kommer ud til, giver ofte nogle virkelig flotte gaver. Det de ønsker, men som kan være en udfordring i en hverdag, hvor det går stærkt, er at tilføje et personligt touch, en rød tråd i de gaver, der bliver givet i løbet af året og, at gaverne reflekterer virksomhedens værdier, forklarer Rikke, som arbejder målrettet på at løse virksomhedernes gaveønsker til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Selvom Gavegaarden er ny, har Rikke Raahauge lang erfaring i at skabe netop skræddersyede løsninger:

- Jeg har udviklet og leveret events til virksomheder igennem mange år. Alt fra konferencer, firmadage, gallamiddage, produkt lanceringer og alt muligt ind imellem, oplyser hun.

Fælles for alle events har været et fokus på kreative individuelle koncepter. En erfaring hun tager med i Gavegaarden.

- En løsning passer sjældent til alle, en god gave drejer sig ikke nødvendigvis om budget men mere, at der er omhu bag, at giveren har gjort sig umage. Det er her vi hjælper med udgangspunkt i den enkelte virksomheds ønsker. På den måde arbejder vi som en slags gavepartner, virksomheden altid kan kontakte, når behovet for gaver opstår, forklarer Rikke Raahauge, som nyder samarbejdet med virksomhederne og den kreative proces, når nye gaveideer, skal udtænkes.

Gavegaarden tilbyder også gaver som chokolade, delikatesser, øl og vin. Fælles for alle gaver, der sammensættes, pakkes og leveres er en bæredygtig tilgang.

- Vi vælger leverandører, der producerer med omtanke for miljø og mennesker og som gerne har en god historie, samtidig er vores samarbejdspartnere ofte mindre familiedrevne virksomheder, ligesom Gavegaarden, siger Rikke Raahauge, som skal tilbage på kontoret og arbejde på den aktuelle gavepræsentation, der blandt andet, her i sommervarmen, indeholder sammensætning af årets firmajulegaver.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk