2. august 2021
Løsgænger Nils Gisli bliver Konservativ. Dermed har de Konservative seks pladser i byrådet, og gruppeformand og borgmesterkandidat Flemming Christensen er godt tilfreds med, at byrådsgruppen nu vokser igen.
Løsgænger Nils Gisli bliver Konservativ. Dermed har de Konservative seks pladser i byrådet, og gruppeformand og borgmesterkandidat Flemming Christensen er godt tilfreds med, at byrådsgruppen nu vokser igen.
Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løsgænger hopper til Konservative

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løsgænger hopper til Konservative
Opdateret 28. september 2012 kl. 10:00
Køge - 26. september 2012 kl. 12:41
De Konservative i Køge byråd har fået endnu et medlem og besætter nu seks af byrådets 27 pladser.

Denne gang er det Nils Gisli, der melder sig ind hos de Konservative. Nils Gisli kom i byrådet som Socialdemokrat, siden blev han løsgænger, og nu er han så Konservativ.

- Jeg kan godt lide holdningen om, at man altid skal have de svage med uden at knække nakken på de stærke. Hvis samfundet skal igennem den krise, vi oplever lige nu, så skal de stærke også styrkes, siger Nils Gisli om sit valg, der i følge politikeren selv er nøje gennemtænkt.

Han fandt nemlig sammen med den borgerlige opposition i de budgetforhandlinger, som endte med et byråd, der delte sig på midten i en rød og en blå blok.

- Partierne i oppositionen bød på meget mere demokrati og socialt samvær, end Socialdemokratiet bød på i den periode, hvor jeg var en del af partiet. Der blev lyttet til mig, selv om jeg kom direkte fra den røde lejr og jeg blev taget imod med respekt og venlighed. De borgerlige partier viste sig ikke at være som billedet blev malet, under den tidligere formand i mit tidligere parti, siger Nils Gisli, som i forbindelse med sit partiskifte langer ud efter Socialdemokraterne og den tidligere S-formand Tommy Kamp.

Læs mere i DAGBLADET Køge onsdag
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk