13. juli 2020
Der skal fortrinsvis anvises unge, som har uddannelsesmæssig tilknytning til Køge, til de 72 splinternye ungdomsboliger ved Campus Køge. Foto: Jesper From
Der skal fortrinsvis anvises unge, som har uddannelsesmæssig tilknytning til Køge, til de 72 splinternye ungdomsboliger ved Campus Køge. Foto: Jesper From
Foto: FROM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lejeaftale sikrer boliger til unge med tilknytning til Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejeaftale sikrer boliger til unge med tilknytning til Køge
Køge - 28. maj 2020 kl. 15:04
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For et par måneder siden stod 72 nyopførte ungdomsboliger klar til indflytning ved Campus Køge.

Boligselskabet Domea står bag byggeriet, og sammen med Køge Kommune har man nu udfærdiget en ny udlejningsaftale, der sætter rammerne for, hvem der kan flytte ind i ungdomsboligerne.

Her har parterne valgt at sigte efter, at lejerne skal have uddannelsesmæssig tilknytning til Køge, således at Domea Køge generelt giver fortrinsvis på ventelisten til ansøgere på uddannelser i kommunen.

Den nye udlejningsaftale lægger sig i slipstrømmen af den tilsvarende aftale, som tidligere på året blev indgået mellem Domea og Køge. Denne aftale indebar, at kommunen kan disponere over i alt 10 procent af de 40 små og billige etværelseslejligheder til boligsocial anvisning. Herved sikrer man, at boliganvisningen får mulighed for at hjælpe unge med særlige behov til at få en billig bolig eksempelvis som et led i at fastholde disse unge i uddannelsesforløb.

Foruden de 40 etværelseslejligheder er der 32 toværelseslejligheder i det nye byggeri, som blot ligger et stenkast fra Campus Køge.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk