20. november 2017
Biografsalen er det perfekte mødested og Nordisk Film lægger gerne sal til alt fra oplæg og konferencer til debatmøder og generalforsamlinger. Foto: Nordisk Film
gallery icon

Se billedserie

Biografsalen er det perfekte mødested og Nordisk Film lægger gerne sal til alt fra oplæg og konferencer til debatmøder og generalforsamlinger. Foto: Nordisk Film
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lav business i biografen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lav business i biografen
Køge - 17. maj 2017 kl. 18:00
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvorfor ikke slutte det faktuelle oplæg af med en god film og hyggelig stemning mellem medarbejderne?

Det er bare én af mulighederne i tilbuddet business2business som gør det muligt at holde spændende arrangementer i ikke bare Køges nye biograf, men alle de biografer som Nordisk Film råder over i hele landet.

- En biografsal er jo som skabt til formidling og så er det oplagt at man efter for eksempel et fagligt oplæg måske får lidt mad og ser en god film sammen. Vi kan hjælpe med at skræddersy lige præcis det arrangement folk har lyst til - og det så er fra sodavand og popcorn op til det helt store udtræk med kandelabre og rød løber, siger Maria Linder, der er B2B-koordinator Hos Nordisk Film Biografer.

Hun fortæller, at udover de behagelige omgivelser i biografen, så står husets teknikere også klar til at hjælpe med det digitale, så man får det bedste ud af præsentationer på lærredet.

- Vi er jo vant til at få det hele til at fungere i stor format, så det er noget andet end at stå med en lille projekter, fortsætter hun.

Man kan læse mere på bigrafens hjemmeside: www.nfbio.dk/business

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk