16. oktober 2019
Der er sat statslige penge af til at forlænge perronerne på stationerne i Herfølge og Haslev. Det skal give hurtigere togforbindelser til glæde for pendlere og andre. Foto: Jesper From
Der er sat statslige penge af til at forlænge perronerne på stationerne i Herfølge og Haslev. Det skal give hurtigere togforbindelser til glæde for pendlere og andre. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lange perroner til hurtige tog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lange perroner til hurtige tog
Køge - 10. januar 2019 kl. 06:00
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er der sat penge af til længere perroner i Herfølge og Haslev. Det skal give bedre togbetjening. Det er resultatet af, at Transport, Bygge- og Boligministeriet netop har givet »go« for at afsætte 16 millioner kroner til længere perroner i Herfølge og Haslev, fortæller lokale Jacob Mark fra SF på Christiansborg.

Han sidder med i udvalget »Bedre og Billigere Offentlig Transport«, så han er naturligvis glad for tiltaget som Køge Kommune flere gange har rykket ministeriet for.

- Længere perroner vil gøre, at der kan ske et hurtigere togskifte på linjen og dermed vil pendlerne opleve en kortere rejsetid. Det er en god nyhed og derfor er det rigtig godt, at pengene nu bliver sat af det arbejdet, siger Jacob Mark.

Det hele handler om at med den nye bane mellem København og Næstved er der også åbnet mulighed for en ny togforbindelse fra Næstved via Køge til København. Hele puslespillet med nye forbindelser og nye perroner skal altså give hurtigere forbindelse.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk