5. juni 2020
- Det er bestyrelsens oplevelse, at der fremgår faktuelt forkerte oplysninger i det, som forvaltningen har forelagt for Børneudvalget, herunder for eksempel at der skulle være udfordringer med børnenes trivsel, skriver Køge Børneasyls bestyrelse i et debatindlæg. Foto: Anders Fallesen
- Det er bestyrelsens oplevelse, at der fremgår faktuelt forkerte oplysninger i det, som forvaltningen har forelagt for Børneudvalget, herunder for eksempel at der skulle være udfordringer med børnenes trivsel, skriver Køge Børneasyls bestyrelse i et debatindlæg. Foto: Anders Fallesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læserbrev: Bevar Køge Børneasyl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: Bevar Køge Børneasyl
Køge - 10. december 2019 kl. 09:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bestyrelsen i Køge Børneasyl er uforstående over forvaltningens håndtering af sagen og kan slet ikke genkende det billede, som fremgår af referat og pressemeddelelse fra Køge Kommune.

arrow Læs også: Børneasyl reddet på målstregen

Bestyrelsen oplyser, at man havde udarbejdet en lang redegørelse med dokumentation, som bestyrelsen er meget forundrede over, ikke var vedlagt som bilag til Børneudvalget, inden de skulle træffe deres beslutning.

Derudover er det bestyrelsens oplevelse, at der fremgår faktuelt forkerte oplysninger i det, som forvaltningen har forelagt for Børneudvalget, herunder for eksempel at der skulle være udfordringer med børnenes trivsel.

Bestyrelsen har stået til rådighed med alle oplysninger, som forvaltningen har efterlyst, men har en oplevelse af at blive mødt med meget korte frister, herunder dags varsel, fra forvaltningen side. Bestyrelsen oplyser, at man eksempelvis først den 3. december 2019 efter institutionens lukketid i deres e-Boks blev orienteret om, at Børneudvalget skulle behandle sagen dagen efter den 4. december 2019.

Bestyrelsen arbejder nu tæt sammen med deres organisation LDD om at få sagen tilstrækkeligt belyst over for Økonomiudvalget og Byrådet, sådan at indstillingen ikke endeligt følges, og Køge Børneasyl derfor også består efter 1. februar 2020.

Køge Børneasyl drives af en forældrebestyrelse, som selv har børn i institutionen. Der er netop pr. 1.december 2019 ansat en ny leder med både en pædagogisk uddannelse og en lederuddannelse og 16 års erfaring som leder af daginstitution.

Køge Børneasyl er kommunens mindste pasningstilbud med plads til maksimalt ti vuggestuebørn og 26 børnehavebørn.

Både tidligere og nuværende forældre til børn i Køge Børneasyl fremhæver netop institutionens størrelse og det dedikerede personales fokus og mulighed for at tilgodese det enkelte barn. Flere børn er i løbet af 2019 blevet flyttet fra Køge Kommunes kommunale pasningstilbud, hvor de ikke trivedes og til netop Køge Børneasyl, hvor de nu er i trivsel.

Forældregruppen i Køge Børneasyl er da også gået sammen om at skrive læserbreve og henvendelse til Byrådet, og der er startet en underskriftsindsamling for at vise støtten til institutionen.

Den kan følges her www.skrivunder.net - bevar Køge Børneasyl.

Bestyrelsen,
Køge Børneasyl

arrow Køge Børneasyl overlever i første omgang
17. december 2019 kl. 17:58 Opdateret: kl. 17:27
arrow Glæde hos Køge Børneasyl: - Der er brug for forskellige tilbud
17. december 2019 kl. 12:33 Opdateret: kl. 12:33
arrow Dagen inden beslutning: Politisk flertal vil bevare Børneasyl
16. december 2019 kl. 13:25 Opdateret: kl. 13:25
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk