23. oktober 2019
Statsadvokaten vil have prøvet tre sager om udvisning i landsretten i LTF-sagen fra Køge. De ankes til ubetinget udvisning. Derudover har fem af de dømte selv anket deres domme.
Statsadvokaten vil have prøvet tre sager om udvisning i landsretten i LTF-sagen fra Køge. De ankes til ubetinget udvisning. Derudover har fem af de dømte selv anket deres domme.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LTF-sag: Udvisninger skal prøves i Landsretten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LTF-sag: Udvisninger skal prøves i Landsretten
Køge - 23. april 2019 kl. 12:04
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Østre Landsret kommer til at tage stilling til flere udvisning-domme fra LTF-sagen, der blev afsluttet i Retten i Roskilde den 4. april. Det oplyser Statsadvokaten til DAGBLADET Køge.

Fristen for at anke dommene over 13 mænd, der enten er medlemmer af Loyal to Familia Køge eller har tilknytning til banden, udløb onsdag inden påske.

Her havde fem af de dømte valgt selv at anke dommen.

Det drejer sig om den 25-årige »krigsminister« i LTF Køge, Johnny Antoine Fakhry. Han blev idømt 7 år og 6 måneders fængsel i byretten. Han fik opholdsforbud mod at komme i Ringsted, Køge, Nørrebro og Fredericia i 6 år efter, at han har udstået sin fængselsstraf.

Flere lokale nyheder - få nyhedsbrevet

Det gælder også for den 27-årige »vicepræsident« i LTF Køge, Samir Setar Gabar Al-Maliki. Han fik 5 år og 6 måneders fængsel i byretten og blev dømt til udvisning af Danmark for bestandig. Dertil kom et opholdsforbud i 5 år i Ringsted, Køge, Nørrebro Fredericia.

Desuden har Omar Oundus, Nikolaj Kellit og Coskun Gøcer anket deres domme fra byretten.

Derudover har anklagemyndigheden anket tre andre domme. Det drejer sig om tre mænd, hvor Retten i Roskilde ikke fulgte anklagemyndighedens påstand om udvisning. Disse tre afgørelser bliver anket med en påstand om ubetinget udvisning.

Det drejer sig om 24-årige Kryber Gul Gulabzoi, der fik 3 år og 6 måneders fængsel og blev betinget udvist.

Det drejer sig også om 23-årige Ricardo Liam Correa Petersen. Han fik 2 år og 6 måneders fængsel. Men han blev frifundet for påstanden om udvisning.

Og endelig drejer det sig om 27-årige Akeel Mohamad Rashid Al-Badri. Han fik 4 års fængsel, opholdsforbud i Ringsted, Køge, Nørrebro Fredericia og en advarsel om udvisning.

Sagerne handler så at sige om hverdagsforretningen i Loyal to Familia Køge. Mændene, der er i alderen 22 til 35 år, er dømt for afpresning, grov vold, trusler, ulovlig tvang, våbenhandel, narkohandel og indbrud.

Der blev idømt straffe på mellem 9 måneders fængsel og op til 7 år og 6 måneders fængsel.

Da dommen faldt i byretten, bad forsvarerne om fortsat navneforbud i sagen. Dette blev afvist af dommeren, og forsvarerne kærede den afgørelse til Landsretten.

Dommeren i byretten afviste også, at det skulle være forbudt at skrive navnene, før Landsretten har taget stilling til kæremålet.

Hverken Midt- og Vestsjællands Politi eller Retten i Roskilde har ved redaktionens slutning modtaget oplysninger om Landsrettens eventuelle afgørelse af kæremålet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk