30. maj 2020
Kyndelmisse i Køge er en populær begivenhed, der hvert år trækker mange mennesker til byen. Nu hænger kulturnatten dog i en tynd tråd. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Kyndelmisse i Køge er en populær begivenhed, der hvert år trækker mange mennesker til byen. Nu hænger kulturnatten dog i en tynd tråd. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kyndelmisse skal reddes!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kyndelmisse skal reddes!
Køge - 18. oktober 2019 kl. 14:56
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En kær gammel tradition som Kyndelmisse i Køge skal ikke bare forsvinde, lyder det fra kulturformanden i Køge.

Som DAGBLADET allerede kort efter Kyndelmisse 2018 kunne fortælle, så var der ingen tovholder til årets udgave, da Køge Kommune ikke længere magtede at være tovholder på begivenheden.

Det samme påpeger Anders Ladegaard Bork (DF), formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Køge, nu i en indtrængende appel til medier, foreninger, virksomheder og andre, der har lyst til at støtte op om den lokale kulturnat i Køge.

- Kyndelmissen 2020 hænger desværre i en tynd tråd. Det har ikke lykkedes at afsætte organiseringen til Connect Køge, men jeg har svært ved at acceptere præmissen om, at vi er nødt til at lade en kær gammel tradition falde til jorden, siger han og har derfor taget initiativ til et åbent fællesmøde om fremtiden for arrangementet.

Mødet vil blive afviklet førstkommende mandag, den 21 oktober kl. 19.00 - 21.00 i Rådhusets Kantine, Torvet 1, 4600 Køge.

Der vil være en sodavand til de trængende.

- Jeg håber at se alle interesserede til dette møde, hvor det forhåbentlig kan lykkedes os at klarlægge omstændighederne omkring Kyndelmissen 2020, slutter Anders Ladegaard Bork.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk