28. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde dømt for vold mod 12-årig dreng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde dømt for vold mod 12-årig dreng
Køge - 04. april 2020 kl. 10:09
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 35-årig kvinde fra Solrød Strand er fundet skyldig i vold efter et overfald på en 12-årig dreng uden for Provstens Vinstue i Lille Skensved.

Overfaldet skete den 20. juli 2019, hvor kvinden løb efter den 12-årige dreng, da han kørte på cykel. Kvinden væltede cyklen og drengen omkuld, og mens han lå ned på jorden sparkede hun ham i ryggen. Han forsøgte at rejse sig, men kunne ikke, da hun sparkede ham i ryggen, så han faldt ned igen. Hun sparkede og trampede ham også på kroppen flere gange, mens han lå ned, lige som hun slog ham på kroppen med knyttet hånd.

Under retssagen blev der afspillet flere videoafhøringer med vidner, der er under 18 år. Disse udsagn fandt retten så troværdige, at man fandt kvinden skyldig i volden. Et vidne forklarede blandt andet, at drengen var ked af det og blødte.

En rapport fra sygehuset viser, at drengen fik flere hudafskrabninger og store røde mærker på ryggen.

Retten fandt også, at der var tale om selvforsvar, at drengen, mens han lå ned, sparkede kvinden tre gange.

Kvinden er tidligere straffet for vold. Derfor fandt retten, at betingelserne var opfyldt for en ubetinget fængselsstraf. Den 35-årige kvinde skal således tre måneder i fængsel. Retten lagde blandt andet vægt på, at der var tale om uprovokeret vold over for et 12-årigt barn.

Kvinden skal også betale sagens omkostninger.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk