27. maj 2020
Den nye forening for Køge Nord, Kulturfuglen, er i øjeblikket centreret om den gamle iskiosk på Revlen. Foto: Kulturfuglen
gallery icon

Se billedserie

Den nye forening for Køge Nord, Kulturfuglen, er i øjeblikket centreret om den gamle iskiosk på Revlen. Foto: Kulturfuglen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturfuglen flyver i Køge Nord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturfuglen flyver i Køge Nord
Køge - 13. juni 2018 kl. 13:41
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er gang i udviklingen i Køge Nord med nye tilflyttere, en kommende ny togstation og en ny bydel. Nu har et lokalt borgerinitiativ også stiftet en kulturforening, som skal skabe liv og sjæl i hele området. Kulturfuglen hedder den nye forening, og den er kommet flyvende fra start. Der var for nylig stiftende generalforsamling i foreningen, der har sin »rede« i den gamle kiosk ved revlen. Den havde byrådet faktisk besluttet at rive ned, men Kulturfuglen fik politikerne på andre tanker og har sat nedrivningen på stand-by.

- Vi har fået denne sommer til at bevise vores værd. Vi skal vise politikerne, at borgerne i Køge Nord gerne vil have en kulturforening hernede ved stranden. Vi skal også brede os ud over hele Køge nord, men det er vigtigt, at have et fast sted, hvor folk kan møde os. Og det er perfekt lige her, midt i naturen, som er så vigtig en del for os der bor her i Køge Nord, siger den nye formand, Bob Bohlbro.

Allerede i weekenden havde Kulturfuglen lånt lokalerne i den gamle kiosk og afholdte arrangementer og aktiviteter for alle borgere, og der kom omkring 1000 gæster i løbet af weekenden, Kulturfuglen beskriver selv Køge Nord som en samling af Ølsemagle landsby, Ølby landsby, Ølby Lyng, Højelse, Lille Skensved og Ølsemagle Strand.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk