21. august 2019
Formanden for Kultur- og Idrætsudvalget, Anders Ladegaard Bork (DF) er ikke tilfreds med den måde tilskuddet til Musikforeningen Bygningen er blevet forvaltet på. Foto: Kenn Thomsen
Formanden for Kultur- og Idrætsudvalget, Anders Ladegaard Bork (DF) er ikke tilfreds med den måde tilskuddet til Musikforeningen Bygningen er blevet forvaltet på. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturformand: Kursen udstikkes lokalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturformand: Kursen udstikkes lokalt
Køge - 19. februar 2019 kl. 17:07
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden for Kultur- og Idrætsudvalget, Anders Ladegaard Bork (DF) er helt på linje med Musikforeningen Bygningen, der undrer sig over, at et statsligt tilskud også bestemmer størrelsen på den kommunale støtte til kulturlivet i Køge:

- Det er selvfølgelig ikke Statens Kunstfond, der skal diktere, hvilken retning kulturpolitikken i Køge Kommune tager. Det skulle gerne være os politikere, der har hånd i hanke med det!

Han reagerer på sagen, hvor Køge Kommune i flere år har ladet sit eget tilskud matche tilskuddet fra Statens Kunstfond; et tilskud, der falder år for år.

På den baggrund har han taget initiativ til, at få sagen sat på dagsordenen til det kommende møde i hans udvalg.

- Jeg føler, at der er brug for en tilbundsgående snak med udvalget om den her sag, siger han og giver udtryk for, at det er en kærkommen lejlighed til at diskutere på politisk niveau, hvad man egentlig vil med den rytmiske musik i Køge Kommune.

- Det er noget som vi, der er politisk folkevalgte, skal tage stilling til; hvor den linje skal ligge, understreger han og fortsætter:

- Jeg vil gerne være med til at udvikle foreningen og tage nogle chancer i forhold til at få nye kunstnere ind - så vi ikke bare sidder fast i den samme rille, siger han og fortsætter:

- Nu vil jeg tage en god snak med musikforeningen, for de skal vide, hvor de har mig.

Kultur- og Idrætsudvalget holder det næste møde mandag den 4. marts.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk