26. oktober 2020
Niels Rolskov (EL), formand for Klima- og Planudvalget, tror på at mange af problemerne med Corona Camping kan løses gennem en god dialog med ejerne af pladsen.
Niels Rolskov (EL), formand for Klima- og Planudvalget, tror på at mange af problemerne med Corona Camping kan løses gennem en god dialog med ejerne af pladsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kritik af campingplads: Formand tror på dialogen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kritik af campingplads: Formand tror på dialogen
Køge - 30. oktober 2018 kl. 14:45
Af Torben Thorsø

Den frustration, som flere naboer til Corona Camping giver udtryk for i tirsdagens DAGBLADET Køge, deles ikke af formanden for Klima- og Planudvalget, Niels Rolskov (EL).
- Vi har for nylig haft et godt møde med ejerne af campingpladsen, og de vil nu vende tilbage med forslag, som jeg tror på, vil kunne være med til at løse en del af problemerne, siger han ovenpå den »lovliggørelse,« som udvalget netop har varslet overfor campingpladsens aktiviteter. Det handler om flere af de forhold, som naboerne også peger på; for eksempel restaurationsdrift, overtrædelse af Naturbeskyttelsesloven og fastboende i vinterhalvåret.

arrow Læs også: Corona protesterer mod kommunal »Lukkelov«

Naboerne har også peget på flere sager, hvor Corona Camping har overtrådt Naturbeskyttelsesloven og »taget små bidder« af det fredede område, campingpladsen ligger i. Niels Rolskov har selv besøgt campingpladsen for at se på forholdene:

- Det har jeg også fået opfattelsen af, at folkene på campingpladsen gerne vil hjælpe med at bringe i orden. Ovenpå det seneste møde med folkene derude (på campingpladsen, red.) er jeg meget optimistisk i forhold til, at de forhold nok skal blive bragt i orden, siger han til DAGBLADET.

Det er også blevet pointeret, at hele området slet ikke kan klare den trafik, som campingpladsens faste beboere og de mange gæster giver, men det tror Niels Rolskov og hans udvalg ikke på:

- Vi ser ikke trafikken i området som et seriøst problem, siger han.

Nu er afgørelsen angående den kommende lovliggørelse af pladsen sendt i høring hos blandt andre naboerne, og så vil Klima- og Planudvalget tage sagen op igen efter høringsperioden.

arrow Social campingplads mister tilladelse
18. oktober 2019 kl. 14:07 Opdateret: kl. 14:07
arrow Politiker afviser ansvar for helårscampister
05. juli 2019 kl. 13:45 Opdateret: kl. 13:51
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk