21. september 2021
Portrættegningen af forfatteren Hans-Willy Bautz er tegnet af Brigitta Kristina Ingmarsdatter Carlberg fra Faxe. Mød forfatteren i Køge Boglade lørdag 31. juli.
gallery icon

Se billedserie

Portrættegningen af forfatteren Hans-Willy Bautz er tegnet af Brigitta Kristina Ingmarsdatter Carlberg fra Faxe. Mød forfatteren i Køge Boglade lørdag 31. juli.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krimiforfatter signerer bøger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krimiforfatter signerer bøger
Køge - 26. juli 2021 kl. 17:02

Kriminalromanen "Skovtårnsmordet" er netop udkommet og forfatter Hans-Willy Bautz er lørdag 31. juli fra klokken 11 til stede i Køge Boglade, hvor han signerer bogen.

I den nye bog har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hænderne fulde med at opklare forbrydelser på Haslevegnen. En 18-årig kvinde findes død på Hagenborgs Bænk i skoven Haslev Orned. Hun formodes at have været udsat for drugrape. I Haslevs centrum bliver en ung mand knivstukket. Ved Skovtårnet mellem Rønnede og Vester Egede bliver en ung kvinde fundet skudt. I Haslev deales der i stor stil, blandt andet ved Kultunariet og i Frederiksgade, og noget tyder på en rivalisering mellem den unge kvinde, der blev dræbt ved Skovtårnet, og en narkogruppering af anden etnisk herkomst.

Den dansk-tyske journalist Michael Bech og hans kæreste, den sicilianske kriminalkommissær Angela Pecci, holder efterårsferie i Faxe Ladeplads og kan ikke lade være med at blande sig i efterforskningen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk