22. juni 2021
Henrik Sass Larsen forlader nu Folketinget til fordel for et direktørjob hos brancheforeningen for virksomhedsinvestorer i Danmark. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Henrik Sass Larsen forlader nu Folketinget til fordel for et direktørjob hos brancheforeningen for virksomhedsinvestorer i Danmark. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kredsformand takker Sass for indsatsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kredsformand takker Sass for indsatsen
Køge - 18. september 2019 kl. 12:33
Af Anders Fallesen

Henrik Sass Larsens hidtidige kredsformand i Køge-Lejre-kredsen, Jesper Hesselberg Andersen, takker nu for mange års tro tjeneste, efter at S-profilen her til middag meldte ud, at hans tid i politik nu er endegyldigt slut.

arrow Læs også: Overrasket gruppeformand om Tanja på Borgen: Nej, hold da op!

- Tak, fordi du indtil i dag har lagt dit liv i DSU, partiet og arbejderbevægelsen. Tak for alle fremskridt og resultater, du har medvirket til. Tak for dit venskab. Stort tillykke med dit nye arbejde, og det glæder jeg mig til at følge, skriver Jesper Hesselberg Andersen i en kort besked til Henrik Sass Larsen.

Selv skriver den kommende direktør hos DVCA - brancheforeningen for virksomhedsinvestorer i Danmark - på Facebook om sin beslutning:

- Jeg har, som jeg også har skrevet om tidligere, været utrolig glad og følt mig meget privilegeret over at have været medlem af Folketinget i næsten 20 år og været en del af mit partis ledelse gennem mange af årene. Men det har ligeledes været klart for mig siden valget, at min tid i politik er udrandt, skriver Henrik Sass Larsen på Facebook om jobskiftet.

arrow Sass forlader Folketinget
18. september 2019 kl. 12:11 Opdateret: kl. 12:11
arrow Sass forlader Folketinget og bliver chef for danske kapitalfonde
18. september 2019 kl. 12:04 Opdateret: kl. 12:06
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk