8. juli 2020
Politiet beder om hjælp til at finde to butikstyve, som var på spil i telebutikken. Foto: Thomas Olsen
Politiet beder om hjælp til at finde to butikstyve, som var på spil i telebutikken. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kreative butikstyve: Erstatter Iphone med falsk telefon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kreative butikstyve: Erstatter Iphone med falsk telefon
Køge - 22. november 2019 kl. 11:13
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To butikstyve slap af sted med en Iphone fra teleforretningen på Nørregade ved at lægge en falsk telefon på dens plads i butikken. Det oplyser Midt- og Vestsjælllands Politi.

En patrulje blev torsdag klokken 13 sendt til telebutikken i Nørregade i Køge, der netop havde haft besøg af to mænd, som havde stjålet en mobiltelefon.

De to mænd havde haft en mistænkelig adfærd i butikken, da de gik rundt og kiggede. Pludselig gik en alarm på en af udstillingstelefonerne. Den aktiveres, hvis man forsøger at afmontere alarmen fra telefonen. En ekspedient henvendte sig til mændene, som opførte sig truende over for personalet. Herefter forlod de to mænd butikken.

Personalet i butikken opdagede herefter, at der var fjernet en Iphone 11 fra udstillingen, og at der i stedet lå en falsk Iphone på dens plads.

Den ene af gerningsmændene beskrives som mand med mellemøstligt udseende. Han er almindelig af bygning, 25-30 år cirka 170-175 centimeter høj. Han har kort, sort hår og et sort, tætklippet fuldskæg. Han var iført en grå/grøn kasket med logo NY, sort dunjakke, sorte bukser og sorte sko med hvide snørebånd.

Den anden mand havde også et mellemøstligt udseende og omkring 25-30 år. Han er 165-170 centimeter høj, sorthåret og med fuldskæg. Han var iført en blå kasket med hvid logo »Under Armor«, mørkeblå dunjakke med orange for, sorte bukser og sorte sko.

Begge mænd talte engelsk.
Politiet har gennemgået overvågningen fra forretningen og sagen efterforskes fortsat for at forsøge at finde frem til de to personer. I den forbindelse opfordrer politiet borgere eller forretningsdrivende, som oplever noget lignende, om at kontakte politiet. Også selvom der blot er tale om forsøg på tyveri, bedes kontakte politiet med oplysninger. Det kan være med til at afdække de mistænktes færden, lyder det fra politiet. Man kan kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 114.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk