21. oktober 2020
Efter et solouheld i nat fossede der olie ud på kørebanen i tunnelen under jernbanen i Køge; heldigvis kom ingen dog til skade, oplyser politiet. Foto: Kenn Thomsen
Efter et solouheld i nat fossede der olie ud på kørebanen i tunnelen under jernbanen i Køge; heldigvis kom ingen dog til skade, oplyser politiet. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kran ramte tunnels loft: Olie på kørebanen efter trafikuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kran ramte tunnels loft: Olie på kørebanen efter trafikuheld
Opdateret 16. oktober 2020 kl. 11:52
Køge - 16. oktober 2020 kl. 11:46

Natten til fredag klokken 01.14 på Ivar Huitfeldtsvej i Køge var en 29-årig mandlig lastbilchauffør fra Sørvand kørt i sydlig retning ad vejen og ned i tunnelen under jernbanen. Lastbilens kran var tilsyneladende ikke kørt tilstrækkeligt ned, idet kranen ramte først en betondrager over vejen og efterfølgende loftet i tunnelen.

Herved gik der hul på kranens hydraulikslanger, så olie blev sprøjtet ud på kørebanen og siderne i tunnelen. Lastbilchaufføren kunne dog komme fri ved egen kraft, og brandvæsnet sørgede efterfølgende for at foretage det fornødne i forhold til det spildte olie.

Brandvæsnet vurderede umiddelbart, at der ikke var nogen fare i tunnelen som følge af påkørslen, men Køge Kommunes vejvæsen vil følge op på denne vurdering fredag.

Lastbilchaufføren selv slap uskadt fra ulykken, og der var ikke andre trafikanter involveret.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk