11. december 2017
Entreprenørvirksomheden Brdr. Pedersen blev i aftes begæret konkurs. Håndværkerne forlod derfor arbejdet i Strædet i morges, og dele af byggeriet i stationsområdet i Køge udsættes derfor - foreløbigt - på ubestemt tid. Foto: Anders Fallesen
Entreprenørvirksomheden Brdr. Pedersen blev i aftes begæret konkurs. Håndværkerne forlod derfor arbejdet i Strædet i morges, og dele af byggeriet i stationsområdet i Køge udsættes derfor - foreløbigt - på ubestemt tid. Foto: Anders Fallesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konkurs udsætter åbning af nyt handelsstrøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkurs udsætter åbning af nyt handelsstrøg
Køge - 10. august 2017 kl. 12:34
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Entreprenørvirksomheden Brdr. Pedersen blev i aftes begæret konkurs, hvilket efterlader stor uvished om, hvornår handelstrøget Strædet i Køge kan åbne, skriver DAGBLADET.

arrow Læs også: Konkurs: Ny handelsgade blev for stor en mundfuld

TK Development, bygherre og projektudvikler på arbejdet, bekræfter totalentreprenørens konkurs, og adm. direktør Frede Clausen fortæller, at man allerede har indledt dialogen med flere af underentreprenørerne om, hvordan byggeriet kan færdiggøres.

- Vi er selvfølgelig frygteligt kede af, at det er endt sådan, men er ved at undersøge, hvad det er, der mangler, og hvem der kan færdiggøre opgaven, siger han til DAGBLADET.

Strædet er sat til at åbne 1. september, men åbningen ventes - som det ser ud nu - udskudt. Frede Clausen kan ikke komme nærmere ind på tidshorisonten, men understreger, at man arbejder på højtryk for at få byggeriet gjort færdigt.

Borgmester i Køge Kommune, Flemming Christensen (K), ærgrer sig over meldingen og er nu i venteposition:

- Konkurser i byggefaser er aldrig sjove, men dem, der lider mest i den konkrete sag, er butiksindehaverne, fordi åbningen forsinkes. Vi kan ikke gøre andet end at afvente yderligere information nu, siger han til DAGBLADET.

Han fortæller ligeledes, at man ikke kan udelukke, at den kommende indførelse af betalingsparkering i det centrale Køge kan blive skubbet en anelse længere ud i horisonten, hvis opførelsen af parkeringskælder- og hus også forsinkes som følge af konkursen.

Brdr. Pedersen A/s gik konkurs grundet "uforudsete hændelser og komplikationer undervejs i byggeriet," oplyses det i en pressemeddelelse, der er udsendt torsdag middag af advokatfirmaet DreistStorgaard.

arrow Byggeri af borgercenter er sat i stå
10. august 2017 kl. 17:05 Opdateret: kl. 17:05
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk