8. august 2020
Udligningsaftalen og de medfølgende tilskud sender et pænt bidrag til Køge Kommune. Forvaltningen skal nu regne på de endegyldige tal, men det ser positivt ud, lyder meldingen. Foto: Elmer MAdsen
Udligningsaftalen og de medfølgende tilskud sender et pænt bidrag til Køge Kommune. Forvaltningen skal nu regne på de endegyldige tal, men det ser positivt ud, lyder meldingen. Foto: Elmer MAdsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunen modtager 20.200 kroner per indbygger i udligning og tilskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen modtager 20.200 kroner per indbygger i udligning og tilskud
Køge - 03. juli 2020 kl. 15:04
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

20.201 kroner per borger.
Det er det beløb, som Køge Kommune næste år vil modtage i udligning og medfølgende tilskud ifølge Social- og Indenrigsministeriets nye opgørelse. En opgørelse, der blev præsenteret onsdag, men siden blev korrigeret efter en regnefejl.

Beløbet er vokset med 3.440 kroner per borger sammenlignet med 2020's udligningsaftale, men det dog er endnu for tidligt at sige noget endegyldigt om regnestykket, da kommunens økonomiforvaltning først skal regne det hele igennem. Det ser imidlertid fornuftigt ud frem mod efterårets budgetplanlægning, lyder beskeden fra forvaltningen til DAGBLADET.

Da udligningsaftalen først blev lagt frem tilbage i begyndelsen af maj, pegede alt da også i retning af, at der ville være en stor portion udligningspenge på vej til Køge Kommune.

Borgmester Marie Stærke forklarede ved den lejlighed, at hun »er meget tilfreds på Køge Kommunes vegne.«

- Det vil betyde, at vi forhåbentlig kan sætte gang i generelle løft af velfærden, og jeg ser gerne, at vi forbedrer servicen på de store velfærdsområder, nemlig børne-, ældre- og folkeskoleområderne. (...) Det ligner et helt rimeligt udspil set med Køges briller, sagde hun blandt andet.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk