6. december 2019
Det kører i grinefedt for de lokale komikere Niclas Vingaard og Stefan Wibling. De har selv succes med at optræde som duo og derudover har de taget initiativ til at arrangere et nyt sted for comedy i Køge. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

Det kører i grinefedt for de lokale komikere Niclas Vingaard og Stefan Wibling. De har selv succes med at optræde som duo og derudover har de taget initiativ til at arrangere et nyt sted for comedy i Køge. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Komisk par godt på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Komisk par godt på vej
Køge - 27. december 2018 kl. 16:03
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De kender hinanden fra barnsben, så det er helt oplagt, at Niclas Vingaard og Stefan Wibling fra Køge nu står på scenen sammen. Her kan de glæde sig over, at flere og flere griner af dem og at de efterhånden har fået et solidt ben indenfor på den danske scene for comedy og stand up.

- Vi har efterhånden været på scenen sammen op mod 150 gange og vi skiller os nok ud, når vi optræder som duo - vi er blevet beskrevet som nutidens Kjeld og Dirch - eller de nye Nik & Jay med humor, siger Niclas Vingaard og makkeren fortrsætter med et smil:

- Vi har bare en god ping pong sammen og så er én at rejse sammen med, når vi tager rundt.

De nyder at stå på scenen og få folk til at grine af de hverdagssituationer, som de ofte vender på hovedet og finder en helt anden og overraskende logik i.

De to komikere står også bag et nyt tiltag, der skal gøre det mere sjovt at bo i Køge. De har nemlig søsat Facebook-siden »Comedy i Køge«, hvor både deres egne og andre sjove tiltag i kommunen vil blive lagt op.

Her har de allerede lanceret det første show med en af de etablerede komikere i sværvægtsklassen, nemlig Lasse Rimmer, der kommer forbi i Februar - og alle billetter er næsten væk allerede.

Der er også indbydelse til »Open Mic« og en aften med »Niclas Vingaard og venner«.

Det hele vil foregå på det nye »Værftet«, der er skabt på Carlsensvej 5 i Køge, lige ved Klapbroen til Søndre Havn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk