19. november 2018
Der mangler lige en "kærlig hånd" før at rummene på første sal kan anvendes til Bed & Breakfast.
gallery icon

Se billedserie

Der mangler lige en "kærlig hånd" før at rummene på første sal kan anvendes til Bed & Breakfast.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kølepizzaer, gæret the og plads til overnatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kølepizzaer, gæret the og plads til overnatning
Køge - 16. juni 2018 kl. 12:27
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bjæverskov: Nogle vil huske det som Fuglebæk Andelsmejeri, andre som Nutana. Men nu skal man til at lære navnet Symbiosen. For der er igen kommet masser af liv i de store bygninger på Gummarsmarkvej. Og det er kun begyndelsen på noget stort.

For tre år siden købte Henrik Vedel de 11.500 kvm fabriks- og mejeribygninger for at skabe et fødevarefællesskab.

I dag er der masser af liv i bygningerne - men plads til meget mere. Og det bliver der, hvis det står til Henrik Vedel.

En række mindre produktionsvirksomheder har lejet sig ind. Små og meget forskellige producenter af alt fra krydderiblandinger, økologisk is, catering, kølepizzaer til kafferisteri, gæret the og chokolade-barer med popcorn.

Lige nu er Symbiosen en produktionsvirksomhed, uden adgang fra borgerne. Men sådan er tanken ikke i fremtiden. Så skulle der gerne komme helt andre boller på suppen.

Med til at »røre i gryden« er Mathias Schwartz Kirkegaard, som har haft sin gang i huset i et par år og hjulpet projektet i gang.

Han vil i det gamle mejeri indrette caf'e, butik, bed & breakfast og kollegium.

Læs mere i DAGBLADET LØRDAG

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk