22. oktober 2018
Lars Normann Jørgensen.
Lars Normann Jørgensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køgenser fortæller om 25 år med Amnesty

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køgenser fortæller om 25 år med Amnesty
Køge - 14. november 2017 kl. 07:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Uden vold og magt" er titlen på Lars Normann Jørgensens erindringer om sine 25 år med Amnesty. Mandag 27. november kl. 16.30 er han gæst i Videncaféen på Køge Bibliotek. Her fortæller han om sin tid i Amnesty og det nødvendige arbejde organisationen udfører.

Det er ingenlunde en normal 37-timers arbejdsuge, der har været kendetegnet for køgenseren Lars Normann Jørgensens arbejdsliv. Til gengæld har det været et livsbekræftende og meningsfuldt hverv - et nødvendigt arbejde. Sammen med mere end syv millioner mennesker på verdensplan, har den tidligere generalsekretær arbejdet for, at regeringer verden over - også den danske regering - overholder menneskerettighederne. Det kræver et evigt vågent øje at sikre at Menneskerettighedserklæringen bliver holdt i hævd. At ingen regering slækker på eller bøjer de regler, som man vedtog efter 2. Verdenskrig.

Sammen med Amnesty Køge-gruppen inviterer Køge Bibliotek på viden til eftermiddagskaffen. Deltagelse i Videncaféen er gratis. Man kan købe Lars Normann Jørgensens bog "Uden vold og magt".

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk