23. september 2020
Så er Køge Skoleorkester klar til at spille for igen.
Så er Køge Skoleorkester klar til at spille for igen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Skoleorkester spiller igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Skoleorkester spiller igen
Køge - 12. august 2020 kl. 16:01
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har du lyst til at spille trompet, fløjte, trommer eller et helt fjerde instrument. Så bliv en del af Køge Skoleorkester og dermed verdens bedste fællesskab. Du får suveræn undervisning, sjove rejser og de sejeste venner.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Køge Skoleorkester, der var næsten lige ved at lukke ned, men som nu igen har fundet melodien.

En meget stor del af 2020 har været helt speciel. Sommerferien er brugt op og på trods af alt kan alle forsøge at planlægge, hvad fritiden skal bruges til fremover. Rigtig mange i alle aldre har befundet sig ved en computer, enten som fjernundervisning, underholdning eller meget andet. Computeren kan dog ikke erstatte det sociale samvær.

Køge Skoleorkester er et af de spændende fritidstilbud til børn og unge. Siden 1935 har et særdeles stort antal medlemmer deltaget i de mange varierede aktiviteter fra indendørs koncerter med professionelle kunstnere som solister, markeringer af lokale og landsdækkende festligheder og mærkedage og så videre.

Hele livet har alle brug for evnen til at samarbejde, hvilket er et fremtrædende resultat af samspilstræning i et orkester. Forskning viser også, at børns indlæringsevner i det hele taget forbedres gennem at spille musik.

Køge Skoleorkester har frem til nu haft et tambourkorps bestående af medlemmer på trommer og fløjter, som der kan startes i. Derefter fortsættelse på alle slags blæseinstrumenter og slagtøj. Med vore instrumentallæreres undervisningserfaring er der plads til medlemmer helt uden musikkendskab samt også med spillemæssige erfaringer. I forbindelse med instrumentvalg kan der vejledes på bedste måde.

Køge Skoleorkesters naturlige instrumentsammensætning er: Fløjte, klarinet, saxofon, cornet, trompet, waldhorn, tenorhorn, baryton, trækbasun, tuba, slagtøj. Musikinstrumenter kan lejes hos skoleorkesteret.

Vi forventer, at alle undervisningstimer og orkesterprøver kan gennemføres på Sct. Nicolai Skole, syd i Køges bymidte.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk