25. august 2019
Niels Rolskov fremlagde hans syn på økonomien i Køge Park ud fra de oplysninger, som indtil videre er offentligt tilgængelige. Foto: Trine Møller Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Niels Rolskov fremlagde hans syn på økonomien i Køge Park ud fra de oplysninger, som indtil videre er offentligt tilgængelige. Foto: Trine Møller Pedersen
Foto: Trine Møller Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Park: Kritikere blev enige om at være skeptiske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Park: Kritikere blev enige om at være skeptiske
Opdateret 10. december 2015 kl. 16:03
Køge - 10. december 2015 kl. 11:27
Af Trine Møller Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De cirka 35 fremmødte til gårsdagens borgermøde om Køge Park bestod af en gruppe af kritikere af projektet, som på skift ytrede sine bekymringer om alt fra økonomien i selve Køge Park til støj og uvisse regninger til cykelstier og parkeringspladser.

arrow Læs også: Investor-flop: Køge Park mangler 26 millioner

Mødet var arrangeret af Liberal Alliance og Enhedslisten og begyndte med en kritisk gennemgang af økonomien fremlagt af Niels Rolskov:

- KPSE (aktieselskabet Køge Park Sport & Event, red.) er nøglen til succes eller fiasko, for det er her indtægterne skal komme fra. De er baseret på en række forudsætninger som for eksempel, at der dukker 5.500 tilskuere op per hjemmekamp, og det er vist længe siden, der har været sådan en opbakning, sagde han blandt andet og fortsatte med skeptisk spøgefuldhed:

- HB Køge kommer måske ikke i Superligaen næste år, og det er sikkert fordi, Køge Park ikke er bygget, men det regner man nok med, at de får lyst til, hvis den kommer.

Den små stikpiller affødte små grin og anerkendende nik fra tilhørerne, der i høj grad delte bekymringerne om økonomien og især blev der lagt vægt på, at Køge Kommune kan ende med at skulle til lommerne, hvis KPSE ikke kan hive tilstrækkeligt med indtægter hjem.

- Det er grebet ud af luften, når man regner med, at der kommer 15.000 til store koncerter. Det ved man ikke, og det er kommunen, som skal betale, hvis det ikke går, sagde for eksempel Freddy Madsen, der bor nær det sted, hvor Køge Park tænkes placeret.

- Hvis det her går galt, får vi ikke råd til plejecentre, for vi binder os op på et trecifret millionbeløb, fortsatte Jeppe Lindberg (LA).

Undren over lukkethed

De fremmødte stillede en række spørgsmål og undrede sig generelt over den store lukkethed, der har været omkring Køge Park-projektet, og den kritik forstod Erik Swiatek fra Socialdemokraterne, som også var mødt op, godt.

- Det er lidt sjovt, at man har valgt at placere alt i Økonomiudvalget, så vi andre ikke kan få indblik. Jeg hører nyt om projektet fra borgere, som er bedre informerede end jeg, erklærede byrådsmedlemmet.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk