22. marts 2019
Realdania og Køge Kommune forlænger nu udlægsordningen, så Køge Kyst fortsat har likviditet. Foto: Kenn Thomsen
Realdania og Køge Kommune forlænger nu udlægsordningen, så Køge Kyst fortsat har likviditet. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Kyst får forlænget det kommunale lån

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Kyst får forlænget det kommunale lån
Køge - 25. juni 2018 kl. 18:59
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helt efter bogen får Køge Kyst nu forlænget lånet på op mod 50 millioner kroner, som Køge Kommune har stillet, skriver DAGBLADET.

Lånet forlænges til slutningen af 2020 og ventes formaliseret på tirsdagens byrådsmøde, efter at et enigt økonomiudvalg anbefalede det i sidste uge.

- Køge Kyst må ikke være i minus, og derfor skal der være til udbetaling af lønninger, eller til hvis store tinglysninger er forsinkede eksempelvis, siger borgmester Marie Stærke (S) til DAGBLADET.

Køge Byråd vedtog i april sidste år, at man skulle låne Køge Kyst op til 50 millioner kroner frem til oktober i år. Det er den ordning, der nu forlænges. Forvaltningen skriver i den politiske sag, at »et udlæg er en trækningsret, som Køge Kommune yder til Køge Kyst for at sikre likviditeten i projektet, idet udgifter og indtægter falder forskudt. Køge Kyst tilbagebetaler løbende udlæg til Køge Kommune, når der er tilstrækkeligt råderum.«

- Og det er en fælles opgave med Realdania, som også yder lån til Køge Kyst, så selvfølgelig giver det god mening, at vi stiller den kreditfacilitering til rådighed for at tage spidsen af trækket, siger Flemming Christensen (K), der ligesom borgmesteren repræsenterer Køge Kommune i Køge Kyst-bestyrelsen, til DAGBLADET.

Der er ifølge Kultur- og Økonomiforvaltningen aftalt en forretning på 0,25 procent.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk