27. juli 2021
Trods den stegende hede stillede 50 løbere til start ved lørdagens første afdeling af klubmesterskabet i Valløby Motion. Foto: Valløby Motion
gallery icon

Se billedserie

Trods den stegende hede stillede 50 løbere til start ved lørdagens første afdeling af klubmesterskabet i Valløby Motion. Foto: Valløby Motion
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klubmesterskab på en brandvarm sommerdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klubmesterskab på en brandvarm sommerdag
Opdateret 21. juni 2021 kl. 10:10
Køge - 21. juni 2021 kl. 10:06
Af Henrik Førby Jensen

Valløby var lørdag rammen om første afdeling af klubmesterskabet i Valløby Motion, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Mere end 50 medlemmer var mødt op på denne brandvarme sommerdag til første afdeling på den meget kuperede rute i selve Valløby og nærmeste omegn, dagens emne var vand til at drikke og blive kølet af med, alle var på kogepunktet efter de fem kilometer på bakkerne, så hjalp det lidt at der var inviteret til grill eftermiddag efter løbet hvor alle hyggede sig i Præstegårdens have efter anstrengelserne.

På fem kilometer ruten Jacob Arendt hurtigst i sommervarmen - 31 grader sneg temeperaturen sig op på. Hos damerne var Julie Hoff Sørensen den hurtigste og Fordgængerne tilbagelagde 3.42 kilometer og her var Christian Petersen hurtigste mand, mens Benthe Lina Nielsen kom først i mål blandt kvinderne.

Næste opgave for Valløby Motion er Sportmaster Kvindeløb, som afvikles onsdag den 25. august klokken 18.30 fra Solgårdsparken i Strøby Egede. Der løbes eller gås på to ruter på henholdsvis 4,4 og 7.5 kilometer. Begge ruter har start og mål ved de røde pavillonger i parken. Allerede nu kan man tilmelde sig i Sportmaster butikken i Køge eller online på: http://my.raceresult.com/142907/ helt frem til løbsdagen.

Valløby Motion fortsætter løbetræningen til og med den 23. oktober hvor anden afdeling af klubmesterskabet løbes og den samlede vinder findes.

Klubben reddet i 11. time
Dagens bedste nyhed er dog, at Valløby Motion er blevet reddet i 11. time. Klubben har indtil for nylig været truet af lukning, da de bærende kræfter ikke har ønsket at fortsætte. Der har manglet folk til at overtage stafetten, men seks medlemmer har nu besluttet sig for at føre klubben videre. Det glæder den afgående formand.

- Det afgående udvalg i løbeklubben er glade for, at der er folk, som synes, at det giver mening at have et sted, hvor man kan mødes. Det er dét, som for 32 år siden var hele fundamentet i løbeklubben, da den startede op i Brugsens garage - at man havde et sted at mødes, løbe og hygge sammen har alle årene haft første prioritet. At så resultater og løbetider fulgte med var så resultatet af godt og gedigent samarbejde, så det er med stor glæde, at vi overlader klubben til det nye udvalg. Der bliver heldigvis stadig mulighed for mange løbeture fra Præstegården i Valløby, skriver klubbens afgående formand Jørgen Møller Jensen.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk