14. december 2017
Retten i Roskilde har dømt en mand fra Slagelse skyldig i med vold at klippe håret af sin ekskæreste, tæve hende, smadre hendes lejlighed og krænke hendes blufærdighed. Modelfoto
Retten i Roskilde har dømt en mand fra Slagelse skyldig i med vold at klippe håret af sin ekskæreste, tæve hende, smadre hendes lejlighed og krænke hendes blufærdighed. Modelfoto
Foto: Modelfoto Pixabay CC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klippede håret af eks-kæreste og lagde nøgenfotos på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klippede håret af eks-kæreste og lagde nøgenfotos på nettet
Opdateret 19. januar 2016 kl. 15:53
Køge - 18. januar 2016 kl. 13:52
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 23-årig mand fra Slagelse skal tre måneder i fængsel. Retten i Roskilde har dømt ham skyldig i med vold at klippe håret af sin ekskæreste, tæve hende, smadre hendes lejlighed og krænke hendes blufærdighed. Det skriver DAGBLADET Køge.

Episoden fandt sted i kvindens lejlighed i Køge i februar sidste år. Men striden havde stået på gennem flere måneder. Den 23-årige er således også dømt for i oktober 2014 at oprette en falsk profil i kvindens navn på datingsiden Badoo. Her lagde han en række fotos, herunder nøgenfotos, ud af kvinden med opfordringer om at kontakte hende, hvilket adskillige mænd gjorde.

I retten erkendte den 23-årige mand, at han havde oprettet den falske datingprofil, men han nægtede sig skyldig i vold. Dommeren fandt dog, at den 23-åriges forklaring var utroværdig og usammenhængende og valgte at dømme efter kvindens vidneudsagn.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk