16. januar 2018
På billedet ses nogle af de seneste huse der er sat ud i Bygårdsstræde. Foto: Kjøge Mini-By
På billedet ses nogle af de seneste huse der er sat ud i Bygårdsstræde. Foto: Kjøge Mini-By
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kjøge Mini-By klar til årets store sommerfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kjøge Mini-By klar til årets store sommerfest
Køge - 11. august 2017 kl. 07:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den kommende weekend 12.-13. august slår Kjøge Mini-By på Strandvejen 101 i Køge, portene op for den årlige populære sommerfest, hvor mange plejer at møde frem og hygge sig i det dejlige anlæg.

Der er åbent begge dage kl. 10.00-16.00.

Byggeværkstederne er åbne og en del af de frivillige medlemmer er til stede, for at vise hvordan man bygger Køge som den så ud i 1865 i størrelsen 1:10, således også skibsværftet hvor der er ved at blive bygget en ny toldkrydser, ligesom man er ved at bygge Køge Stormølle.

Der er 565 huse på plads i Mini-Byen, foruden tre skibe i havnen.

Der bliver masser af musikunderholdning med lirekassemand, folkemusik ved Ren Nostalgi og Turebybanden, jazz-orkesteret Upstairs møder også op begge dage.

Ind imellem de musikalske indslag vil der søndag middag være dressur-opvisning fra den lokale Politihundeforening. De hobbybetonede ting begge dage er det Herfølge Husflidsforening der viser deres kunnen. Vallensbæk Motorskibsklub viser deres hjemmebyggede mini-både og sejller med dem i åen. Claus Abrahamsen viser sine hjemmebyggede mini-kraner, og de fjernstyrede mini-biler, vil køre rundt i Mini-byen, og der er også jernbanefærgemodellen Dronning Ingrid at beskue.

Et sædvanligvis populært indslag hver år i sommerfesterne, er de Aktive Kanonerer i deres flotte uniformer og med skinnende mini-kanoner, der fire gange hver dag sætter ild til sortkrudtet så det brager over Mini-Byen. Det er 19 år at de deltager.

Mini-Byen har sat telte, borde og stole op, så der er mulighed for en pause og nyde lidt at spise og drikke. Grillen vil være i gang hele weekenden.

Der er adgang til Kjøge Mini-By både fra Strandvejen og fra Cirkuspladsen og der er reduceret entre på kun 30 kr. for voksne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk