21. februar 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kjøge Dartklubs oprykkere fører 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kjøge Dartklubs oprykkere fører 2. division
Køge - 10. september 2019 kl. 18:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kjøge Dart Club har fået en god start på den nye sæson for de fleste af deres hold.

Førsteholdet, som er nyoprykkere til 2. division, har spillet tre kampe, hvoraf de to første er vundet og den sidste - mod det formodede tophold fra Ringsted - blev uafgjort. Så i øjeblikket fører holdet 2. division med en bedre sætscore end Ringsted.

Klubbens andethold har indtil videre kun spillet en enkelt kamp i Danmarksserien, men den blev til gengæld vundet med hele 12-4.

tredjeholdet har haft det lidt sværere og har i kvalifikationsrækken tabt deres to første kampe, men er dog fortrøstningsfulde over at det nok skal blive bedre.

Klubben har endvidere både et hold i oldboys-rækken samt hverdagsrækken. Disse hold er også kommet godt fra start i det oldboys-holdet har vundet to ud af tre kampe, og hverdagsholdet har vundet 1 og tabt 1.

Klubbens sidste hold, Damepairs i 3. division, har ikke været i ilden endnu, men skal til gengæld spille hele fem kampe i weekenden 12.+13. oktober i Farum.

At dart er en sport, hvor alderen ikke er en hindring ses på klubbens nyeste medlem, der med sine 71 år allerede har været i kamp flere gange. Andre interesserede er velkomne til at kigge forbi klubben, som holder til på Karlemosevej 33, 4600 Køge. Der er åbent mandag og torsdag fra klokken 19.00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk