19. juni 2021
Skipperkroen på Køge Havn er nu officielt sat til salg for 10,5 millioner kroner. Lykkes det ikke at sælge den inden for de næste seks måneder, er tidligere restauratør og nuværende ejer af bygningen, Claus Philipsen, selv klar til at genåbne og genstarte restauranten. Foto: Anders Fallesen
Skipperkroen på Køge Havn er nu officielt sat til salg for 10,5 millioner kroner. Lykkes det ikke at sælge den inden for de næste seks måneder, er tidligere restauratør og nuværende ejer af bygningen, Claus Philipsen, selv klar til at genåbne og genstarte restauranten. Foto: Anders Fallesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt kro sættes til salg: Ejer vil puste nyt liv i restauranten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt kro sættes til salg: Ejer vil puste nyt liv i restauranten
Køge - 22. august 2019 kl. 10:58
Af Anders Fallesen

Længere tids usikkerhed om den hæderkronede restaurant Skipperkroens fremtid på Køge Havn ser nu ud til at være slut.

arrow Læs også: Måneder efter restaurantkonkurs: Nu får ansatte deres løn

Bygningens ejer og tidligere restauratør, Claus Philipsen, søger således nu en køber, der vil betale 10,5 millioner kroner for restauranten, og skulle et salg ikke finde sted inden for de næste seks måneder, vil den 74-årige tidligere restauratør selv genåbne Skipperkroen, fortæller han til DAGBLADET.

Det afviste han ellers af helbredsmæssige årsager tidligere på sommeren, da tvisten med den daværende restauratør blev beskrevet indgående i DAGBLADET. Skipperkroen havde sidste åbningsdag onsdag den 10. juli, efter at restauratør Pernille Glaring havde opsagt lejemålet tilbage i marts med forventet lukning til september.

Første prioritet er nu at få solgt restauranten, og der er to mulige købere, som har vist seriøs interesse, fortæller Claus Philipsen.

- Nu gør vi klar til at gå i forhandling med dem, og jeg forventer, at mægleren kan formulere en tekst, som vi kan sende ud til dem inden for den næste uge, siger han og fortsætter:

- Jeg har foreløbig givet mægleren et halvt år til at få den solgt, og ellers er jeg fuldstændig klar og oppe på mærkerne i forhold til selv at gå i gang. Det vigtigste er, at vi kan få liv i kroen igen. Jeg har kontakt til flere gode medarbejdere, som tidligere arbejdet i restauranten, og de vil gerne arbejde sammen med mig. De brænder efter at få liv i Skipperkroen efter al den turbulens i forbindelse med lukningen, siger Claus Philipsen, der ejer bygningen, hvis opførelse kan dateres tilbage til 1632.

arrow Hæderkronet restaurant begæret konkurs: Otte ansatte mangler løn
11. september 2019 kl. 10:49 Opdateret: kl. 10:49
arrow 3F vil sikre at de unge får løn fra Skipperkroen
01. august 2019 kl. 11:01 Opdateret: kl. 11:01
arrow Garantifond: Lønløfte fra ejer af Skipperkroen er forkert
29. juli 2019 kl. 11:34 Opdateret: kl. 11:34
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk