23. februar 2020
Partilederen fra Stram Kurs fik den kolde skulder, da han ankom til Karlemoseparken i Køge onsdag eftermiddag. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Partilederen fra Stram Kurs fik den kolde skulder, da han ankom til Karlemoseparken i Køge onsdag eftermiddag. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karlemosen viste Rasmus ryggen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karlemosen viste Rasmus ryggen
Opdateret 20. september 2018 kl. 08:01
Køge - 20. september 2018 kl. 05:11
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag eftermiddag var der lagt op til konfrontation i Karlemoseparken i Køge, der fik besøg af Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

arrow Læs også: Indsigelse flytter islamkritisk demonstration

Partiet arbejder for »national homogenitet« og havde bebudet et besøg i boligområdet, der tidligere har været på regeringens ghetto-liste.

Det har ført til uroligheder ved besøg i andre boligområder, da Stram Kurs blandt andet kalder islam for en »dum religion« og er tilhænger af, at de muslimer, der bor i Danmark, i stedet flytter hjem til deres respektive hjemlande.

Men i Karlemoseparken var beboerne enige om ikke at lade sig provokere af partilederen, der efter eget udsagn bare var kommet for at gå i dialog med beboerne.

- Kom så drenge, lad os vise ham ryggen, så han ikke får det samme resultat som de andre steder, lød det fra en gruppe lokale fædre, der gjorde hvad de kunne for at holde de mange børn og unge, der var kommet for at se giraffen, på afstand.

Der var dog stadig mange unge som havde lyst til at gå i dialog med ham, mens de rigtig mange politifolk i området holdt udkig efter eventuelle ballademagere.

Dem var der dog ingen af denne aften, kun en lokal beboer, der var forarget over, at der skulle bruges så mange ressourcer for at mandsopdække Rasmus Paludan, der flere gange selv råbte provokerende skældsord efter beboerne.

- Jeg er etnisk dansker og har boet her i Karlemosen mere end tyve år. Jeg synes, det er synd, han kommer her og provokerer, for vi har det godt her. Politiet har ryddet ud i LTF (banden Loyal To Familia, red.) og jeg føler mig som skatteborger støt over, at der skal bruges så mange penge på at dække ham op. Det bedste ville være at ignorere ham, sagde Michael Ansberg.

Efter et par timers demonstration forlod han området og blev klappet ud af Karlemoseparken.

DAGBLADET Køge har mere fra besøget i torsdagens avis.

arrow Menneskekæde skal give Rasmus Paludan »civiliseret modspil«
25. september 2018 kl. 07:37 Opdateret: kl. 16:01
arrow Kontroversiel politiker besøger Sct. Jørgens Park
23. september 2018 kl. 21:12 Opdateret: kl. 13:35
arrow Omstridt nationalist på vej til Næstved
15. september 2018 kl. 05:58 Opdateret: kl. 16:45

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk