9. december 2019
Tommy Kamp (yderst til højre i billedet) er formand for Socialdemokraternes fællesledelse i Køge Kommune. Samtidig er han borgmester Marie Stærkes tætte rådgiver.
Tommy Kamp (yderst til højre i billedet) er formand for Socialdemokraternes fællesledelse i Køge Kommune. Samtidig er han borgmester Marie Stærkes tætte rådgiver.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kamps partifremtid i Køge er uafklaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kamps partifremtid i Køge er uafklaret
Opdateret 24. november 2009 kl. 15:44
Køge - 23. november 2009 kl. 13:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
KØGE: Tommy Kamp ser ud til at fortsætte som formand for Socialdemokraterne i Køge, selvom han ønsker at trække sig fra regionsrådet i kølvandet på en sigtelse for spirituskørsel.

Tommy Kamp meddelte fredag aften, at han ikke ønsker at indtræde i det nye regionsråd, fordi han på baggrund af den aktuelle sigtelse for spirituskørsel frygter at udgøre en belastning for sit parti, hvilket han efter eget udsagn under ingen omstændigheder vil medvirke til.
arrow Læs også: Tommy Kamp var nødt til at blive på listen

Det ser dog samtidig ud til, at han fortsætter som formand for Socialdemokraterne i Køge, hvor han ligeledes er borgmester Marie Stærkes personlige rådgiver.

- Tommy har begået en dumhed, og jeg kan også konstatere, at han har trukket sig fra alle offentlige hverv, og lagt afstand til og beklaget sin spirituskørsel. Det tror jeg er meget fornuftigt, spirituskørsel kan jeg ikke billige. Nu må han tage den straf, der tilkommer ham, hverken mere eller mindre, siger Marie Stærke i en kort skriftlig kommentar til sagen.

Her henviser hun samtidig til, at det bliver en sag for partiets medlemmer, om Tommy Kamp lokalt skal fortsætte i formandsstolen.

- Hans position rent organisatorisk i partiet er ikke noget, jeg bestemmer som borgmester. Det afgøres af partiets medlemmer på generalforsamlingen i marts, skriver Marie Stærke.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Tommy Kamp om, hvorvidt han også agter at trække sig fra formandsstolen i Køge i kølvandet på sigtelsen for spirituskørsel.
arrow Tommy Kamp risikerer fængsel
21. november 2009 kl. 13:02 Opdateret: kl. 16:28
arrow S-kandidat trækker sig efter spritsag
20. november 2009 kl. 22:17 Opdateret: kl. 22:49
arrow Kamp afviser for høj promille
16. november 2009 kl. 15:01 Opdateret: kl. 22:09

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk