10. juli 2020
Fællesspisning er et nyt tiltag på KØS.
Fællesspisning er et nyt tiltag på KØS.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: KØS åbner op for fællesspisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KØS åbner op for fællesspisning
Køge - 13. august 2019 kl. 16:00
Af Alexandra Mollerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge: Trenden med at nyde aftensmaden til bords med fremmede er nu kommet til Køge.

KØS Museum åbner for den første fællesspisning onsdag den 14. august klokken 18:00-19:00, hvor menuen står på varmrøget laks med blandede sommersalater.

- Vi iværksatte fællesspisningen, fordi vi ville skabe nogle inspirerende og alternative møder mellem borgere og kunsten. Et museumsbesøg kan noget helt særligt, som vi virkelig værdsætter. Men når man mødes over en middag, flyder snakken på en anden afslappet måde, hvilket kan være med til at igangsætte nogle andre samtaler om kunsten, siger museumsdirektør Ulrikke Neergaard.

Uformelt møde

Efter maden har gæsterne mulighed for at opleve museets aktuelle udstillinger, som i dagens anledning holder åbent indtil klokken 20:00. Museets direktør vil stå for en omvisning til seks kunstprojekter på udstillingen DET ANDET STED.

Programmet for aftenen er med vilje gjort kort, så både store og små kan være med til det hele, inden sengetid.

KØS har foreløbigt fået 19 tilmeldinger, og der er rigeligt med pladser til flere, for KØS har indtil videre ikke sat en begrænsning på, hvor mange, der kan spise med på en aften.

- Vi ønsker, at fællesspisning kommer til at foregå løbende, og vi håber selvfølgelig, at der kommer flere og flere til, så samtalerne om kunsten fortsætter og får flere spændende nuancer fra gang til gang, siger Ulrikke Neergaard.

Det meste af maden vil være økologisk i det omfang, det er muligt for dem. Men hvor meget det drejer sig, har de ikke oplyst.

Det er endnu uvist, hvor ofte fællesspisninger kommer til at finde sted. Det er et helt nyt koncept, så de skal lige have detaljerne på plads. Men de ønsker, at det bliver holdt jævnligt spredt ud over året, oplyser museet.

Det koster 50 kroner for KØS-klub medlemmer og 100 kroner for ikke-medlemmer at deltage i fællesspisningen. Museumsadgang er inkluderet i prisen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk