22. november 2017
Interesserer du dig for vand og spildevand? Så har du nu chancen for at få medindflydelse på, hvad der sker i vand- og spildevandsselskaberne i KLAR Forsyning. Foto: Katrine Wied
Interesserer du dig for vand og spildevand? Så har du nu chancen for at få medindflydelse på, hvad der sker i vand- og spildevandsselskaberne i KLAR Forsyning. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: KLAR Forsyning skal vælge forbrugere til bestyrelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KLAR Forsyning skal vælge forbrugere til bestyrelsen
Køge - 12. september 2017 kl. 18:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra den 4. til den 10. december 2017 holder KLAR Forsyning forbrugervalg, hvor der skal vælges to forbrugerrepræsentanter og to suppleanter til hver af bestyrelserne i Køge Afløb A/S og Køge Vand A/S (fælles valg), Greve Spildevand A/S, Solrød Spildevand A/S og Stevns Spildevand A/S.

Ønsker du at gøre din indflydelse gældende, så stil op som kandidat. Du kan melde dig som kandidat fra den 1. september og frem til den 29. oktober.

Bliver du valgt til bestyrelsen, er det for en 4-årig periode, og du indgår i bestyrelsen på samme vilkår som de øvrige medlemmer. Det vil sige, at du har de samme rettigheder og pligter.

De valgte forbrugerrepræsentanter indtræder i bestyrelsen den 1. januar 2018.

Alle myndige personer kan stille op som kandidat, også dem, der ikke bor i forsyningsområdet. Det eneste krav er, at du har 10 myndige og fysiske personer, der bor i forsyningsområdet, der skriver under på, at de støtter dig som kandidat. De kaldes stillere, og de kan kun pege på én kandidat, og det må ikke være en, som de bor sammen med.

Du kan allerede nu oprette dig som kandidat via KLAR Forsynings hjemmeside: klarforsyning.dk. Du har frem til den 29. oktober til at stille op.

KLAR Forsyning offentliggør kandidaterne den 30. oktober 2017.

Sådan vil selve valget foregå Valget foregår elektronisk og starter den 4. december og slutter den 10. december. Du kan stemme via computer, mobil og tablet, du skal bare huske at have dit NemID klar.

KLAR Forsyning vil komme med flere oplysninger, om hvordan afstemningen foregår, når kandidaterne er fundet.

Du kan læse mere om forbrugervalget og holde dig opdateret på klarforsyning.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk