22. oktober 2018
Lørdag den 18. november har Lions igen julemarked i Bjæverskov.
Lørdag den 18. november har Lions igen julemarked i Bjæverskov.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julegenbrug hos Lions

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julegenbrug hos Lions
Køge - 14. november 2017 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 18. november fra kl. 10.00-14.00 går det løs med Lions Clubs genbrugsmarked i Bjæverskov.

Fra travbanens store gamle tilskuerpavillon i Bjæverskov sælges ud af masser af genbrugsting og sager - på flere etager. Der er mange gode og velholdte møbler, glas, porcelæn, legetøj, køkkenting, værktøj, nips, musik, CD'er og LP-plader, el- og elektronik, mængder af bøger og meget mere. Denne gang før jul bugner det faktisk med lækre og praktiske ting og sager - også til julegavebrug.

Der er gratis adgang til markedet. I øvrigt tilbyder Lions kørselsservice for hjemtransport af store anskaffelser. Det kan aftales på stedet.

Skulle man ligge inde med nyttige og brugbare ting, som er for gode til bare at kassere eller smide ud, er man meget velkommen til at kontakte Lions på 4088 3912 for aftale om afhentning af større partier eller dødsboer.

Man kan også maile til juhl-lauritsen@mail.dk. Genbrugscontaineren på KARA i Køge er i øvrigt lukket for indlevering i november måned, men åbner igen den 1. december.

"Overskuddet går ubeskåret til Lions' humanitære hjælpearbejde, herunder den forestående julehjælp. Et hjælpearbejde, hvor der vel at mærke ikke bruges én eneste krone til administration", siger Per Juhl fra Lions Club i Køge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk