10. juli 2020
Alle mennesker er glade for at modtage et rigtigt håndskrevet brev. Og et kort fra ferien. Eller et julekort - selvom man måske ikke altid vil indrømme det, påpeger Lions Køge.
Alle mennesker er glade for at modtage et rigtigt håndskrevet brev. Og et kort fra ferien. Eller et julekort - selvom man måske ikke altid vil indrømme det, påpeger Lions Køge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julefrimærke 2019 fra Lions

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julefrimærke 2019 fra Lions
Køge - 01. december 2019 kl. 15:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julefrimærke? Ja, igen i år udgiver Lions Club Køge sit eget julefrimærke, »Jul i Køge 2019«. Motivet er Boholte Kirke. Julemærkerne, der sælges i ark á 24 stk. koster kun 30 kroner pr. ark, og rummer det flotte motiv af kirken, som er tegnet af Kjeld Mulbjerg.

Alle mennesker er glade for at modtage et rigtigt håndskrevet brev. Og et kort fra ferien. Eller et julekort - selvom man måske ikke altid vil indrømme det, påpeger Lins Køge.

- Desværre har vi i disse e-mailtider »glemt« at håndskrive breve og kort, men sandheden er nok, at vi alle glædes ved at modtage netop en håndskreven personlig hilsen. Vi opfordrer derfor alle til at skrive julekort i år. Og især også lade børnene skrive og tegne julekort til bedsteforældre, familie og venner. Det vil være hilsner, der varmer og bemærkes, siger Sten Ræbild fra Lions i Køge.

Tjener flere formål
Motivet er i år Boholte Kirke. En ny og moderne kirke, der blev indviet 29. november 1981. Kirken var en del af byggeriet med Tekniske Skole i Køge, som senere er rykket til Campus Køge nord for Køge. Det var også den gang Boholteskolen lå der, som dog efter få år blev nedlagt.

Boholte Kirke blev tegnet af arkitekterne Andersen og Besiakov, som også stod for Køge Gymnasium, Hastrup og Ellemarkens skoler og plejehjemmet Nørremarken.

Kirken er særdeles rummelig, og ud over et smukt kirkerum og menighedssal kan kirkerummet slås sammen til en stor koncertsal med plads til 400 personer endda med en uovertruffen akustik. Med Lions' julemærke påskønnes denne smukke og funktionelle bygning. På arket med julemærkerne er der yderligere tekst om Boholte Kirke. Teksten er skrevet af naturskoleleder Jan Hansen fra Køge.

Skriv nu julekort
Lions julemærkeark er til salg i brugser og kiosker, i Nordea, på VisitKøge og flere andre steder.

- Tag jer nu tid til at skrive julehilsner og poste hilsnerne på julekort og breve frankeret på god gammeldags facon med rigtige frimærker - og kom så Lions' julemærker på. Det vil glæde modtagerne - og Det Kgl. Postvæsen som gladeligt vil bringe julekortene ud, hvis I husker at gøre det i god tid inden jul, ved I nok, opfordrer Sten Ræbild sluttelig.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk