1. december 2020
Juletræstoget er aflyst - til gengæld sælger Østsjællandske Jernbaneklub deres helt egen specialøl for første gang. En dark lager produceret i samarbejde med det lokale bryghus Braunstein - helt perfekt til julemaden.
Juletræstoget er aflyst - til gengæld sælger Østsjællandske Jernbaneklub deres helt egen specialøl for første gang. En dark lager produceret i samarbejde med det lokale bryghus Braunstein - helt perfekt til julemaden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernbanefolk beklager: Ingen juletog fra Køge i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernbanefolk beklager: Ingen juletog fra Køge i år
Køge - 19. november 2020 kl. 09:28

Østsjællandske Jernbaneklub har valgt ikke at køre deres hyggelige juletog ud på skinnerne i år. En tung, men nødvendig beslutning for klubben, konstaterer klubbens formand Lars Jørgensen.

- Som covid-19 situationen er og med et forsamlingsforbud på over 10 personer har vi valg ikke at køre juletog i år, udtaler formandenen. Det traditionsrige juletog har kørt i 35 år i træk og har betyder meget for togentusiasterne.

- Vi er kede af, at vi må aflyse denne tradition, men det tæller højest med passagerenes og klubbens medlemmers sikkerhed. Vi håber, at vi kommer stærkt igen i 2021, siger Lars Jørgensen.

Det er ingen hemmelighed at det betyder meget for Østsjællandske Jernbaneklubs økonomi at de ingen juletog kører. For at tjene penge til klubbens arbejde, skruer klubben derfor op for juletræssalget i Egøje granplantage. Her er der mulighed for at købe et af de grantræer der allerede er fællet eller man kan gå en tur ud i plantagen og selv fælde det helt rigtige træ. Der sælges også juledekorationer. Juletræssalget ligger lige ved siden af Lokaltogs trinbræt i Egøje på Billesborgvej. Der er åbent lørdage og søndage fra den 28. november og lige til jul fra klokken 10.00 til klokken 16.00.

I klubhuset er der også åbent for salg af tog souvenirs juledekorationer og der er et mindre udvalg af juletræer.

Som en nyhed i år sælger klubben også deres helt egen special øl. Denne er produceret i samarbejde med det lokale bryggeri Braunstein. Øllen er en Dark Lager der egner sig fint til julemaden, salget af denne støtter også Østsjællandske Jernbaneklubs arbejde med de gamle tog. I klubhuset er der åbent på samme tidspunkter som i Egøje. Indgang til klubhuset sker gennem lågen, der er placeret ved rundkørslen på Værftsvej i Køge. Parkering anbefales på den store parkeringsplads på Østre Banevej (ved overgangen til stationen).

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk