19. juni 2021
Bilforhandlerne indtager Køges gader lørdag til arrangementet Jazz & Biler. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Bilforhandlerne indtager Køges gader lørdag til arrangementet Jazz & Biler. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Foto: Daniel Rosenaa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazz & biler indtager byens gader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazz & biler indtager byens gader
Køge - 10. juni 2021 kl. 18:54
Af Martin Rasmussen martin.s.rasmussen@sn.dk

En stribe bilforhandlere indtager lørdag Køge i selskab med en række jazzbands til det hyggelige arrangement, Jazz & Biler.

Bilforhandlerne PMABiler, Volkswagen og Skoda Køge, Max Due, Bilhuset Laursen, Bjarne Nielsen, Gunner Due, Bilhuset Køge, Bilgo og Auto-House deltager alle med en række nye modeller ved arrangementet, mens ikke færre end syv jazzbands står klar til at sørge for den musikalske ramme om arrangementet.

Jazzbandet 'Madsen & Nielsen Swingtet' består af seks erfarne musikere, som har fundet sammen for at spille musik fra jazzens gyldne swingtid i forrige århundrede, og orkestrets repertoire består altså hovedsagelig af alle de gode og velkendte standardnumre fra den periode, mens Chris Tanners Trio spiller et mix af swing, blues og New Orleans-klassikere.

Et forrygende, festligt arrangement er serveret med Windings Jazzdrenges medrivende jazz-repertoire, mens Swing42 tager udgangspunkt i deres årelange passion for den for længst afdøde franske/gipsy jazzguitarist Django Reinhardts tilgang til jazzen.

Klar til arrangementet er også Norbert Susemihls Jazzvenner, der har et usædvanlig bredt stilistisk repertoire, der repræsenterer hele spektret af New Orleans Music fra begyndelsen indtil nu. Bandet blander stilarter respektfuldt og udvikler nye rytmiske retninger, forbundet af kapelmesterens omfattende kendskab til repertoiret, kompositioner, kultur og sammenhæng med de musikalske rødder.

Peter Mandorf Trio sætter tonen an med sit spil, der rummer påvirkninger fra alle de store saxhelte fra fortiden, men dog er nutidigt og helt hans eget - på en gang kontant og romantisk, og Sheila og Lasse Karlsson Jazzband står for et medrivende jazz- og boogierepertoire med swingende rytmer, som giver publikum en herlig jazzoplevelse.

Der vil også være konkurrencer med flotte gevinster til både store og små i forbindelse med arrangementet, som finder sted i tidsrummet mellem klokken 10 og 15.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk