16. januar 2018
Katja og Ivan Vaabenfeldt foran den flot pyntede Pontiac Trans AM der transporterede brudeparret fra Køge og Vallø Camping til Køge Rådhus og tilbage igen efter vielsen.
Katja og Ivan Vaabenfeldt foran den flot pyntede Pontiac Trans AM der transporterede brudeparret fra Køge og Vallø Camping til Køge Rådhus og tilbage igen efter vielsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ivrige campister blev smedet sammen i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ivrige campister blev smedet sammen i Køge
Køge - 12. august 2017 kl. 07:00
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byrådssalen på Køge Rådhus dannede lørdag den 5. august ramme om en bryllupsceremoni. Ikke noget usædvanligt i det - men denne gang handlede det om et par, som har bopæl i Sydhavnen, men gennem mere end fem år har holdt til det meste af året på Køge & Vallø Camping.

Derfor havde Katja og Ivan Vaabenfeldt valgt, at Køge skulle være stedet, hvor de gav hinanden deres rungende ja til at stå side og side resten af livet.

"Vi havde en pragtfuld dag med 40 herlige gæster, der for de flestes vedkommende var iklædt "campinghabit". De var alle med til at give festen fuld tryk til ud på de små timer. Vi havde opstillet et par store telte med fem store, runde borde samt en musiker der sang og spillede guitar. Og ja, det var på campingpladsen festen foregik, fortæller den nygifte Katja Vaabenfeldt til LørdagsAvisen.

"Grunden til, at vi bor over halvdelen af vores tid på Køge & Vallø Camping er, at vi elsker simpelthen stedet og Køge by og omegn. Her er man tæt på skov og strand og Køge by er jo simpelthen bare så hyggelig, og så har jeg job på et Rådgivnings- og behandlingscenter på Toldbodvej i Køge. Derfor bruger vi så meget tid som det overhovedet er muligt på campingpladsen og Køge, siger Katja Vaabenfeldt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk