20. november 2017
Indehaver Capo Kader og daglig leder Rawa Kaban byder inden for i Gastronomia Italiana i Køge.
Indehaver Capo Kader og daglig leder Rawa Kaban byder inden for i Gastronomia Italiana i Køge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Italienske lækkerier ved Københavnsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Italienske lækkerier ved Københavnsvej
Køge - 18. maj 2017 kl. 07:00
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den italienske restaurantkæde Gastronomia Italiana er nu også at finde i Køge, efter indehaver Capo Kader for nylig slog døren op til restauranten på Københavnsvej 68. Kæden driver i alt 15 restauranter i København og omegn - alle steder med fokus på stenovnsbagte pizzaer - og i restauranten i Køge er den flotte brændeopvarmede stenovn da også et naturligt omdrejningspunkt i køkkenet, hvor brødrene Salvatore og Nikali Lanza regerer sammen med den daglige leder af restauranten, Rawa Kaban.

Det er denne stenovnsbagning, der sammen med gode ingredienser har sikret Gastronomia Italiana en række priser gennem tiden - senest kåringen som årets sydeuropæiske takeaway hos Justeat. Indehaver Capo Kader fortæller, at man i Køge har primær fokus på takeaway-mad, men der er også fine muligheder for at spise i resturanten, hvor der både er indendørs og udendørs serveringsområde ud mod Københavnsvej, hvor der også er gode parkeringsfaciliteter.

Der har tidligere været flere forskellige madsteder på Københavnsvej 68, men de har kun adressen til fælles med Gastronomia Italiana, hvor kunderne udover pizza og brød også finder en række italienske lækkerier i stedets delikatesseafdeling, som blandt andet omfatter ost- og kødspecialiteter som italiensk pølse og skinke. Desuden er der lækker italiensk is fra Milano i fryseren, så desserten kan også hentes i den italienske restaurant.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk