17. januar 2018
Trioen bestående af Benjamin Koppel (saxofon), Scott Colley (bas) og Brian Blade (trommer) giver koncert på Tapperiet lørdag 14. oktober.
Trioen bestående af Benjamin Koppel (saxofon), Scott Colley (bas) og Brian Blade (trommer) giver koncert på Tapperiet lørdag 14. oktober.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: International jazztrio med stjernebesætning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

International jazztrio med stjernebesætning
Køge - 12. oktober 2017 kl. 11:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 14. oktober gæster jazztrioen Koppel/Colley/Blade Collective spillestedet Tapperiet i Køge og giver koncert. Trioen består af tre stjernenavne fra den hjemlige og internationale jazzscene og garanterer en stor koncertoplevelse for alle livemusik- og jazzelskere.

Koppel/Colley/Blade Collective udgøres af stjernesaxofonist Benjamin Koppel, den uforlignelige Scott Colley på bas og den legendariske trommeslager Brian Blade. Trioens selvbetitlede debutalbum blev rost til skyerne af anmeldere og jazzfans og rangerer på jazzmagasinet 'DownBeats' liste over årets bedste jazzudgivelser i 2015.

Trommeslageren Brian Blade anses som en af de vigtigste trommeslagere i det 21. århundrede og spiller blandt andet med Wayne Shorter og Herbie Hancock. Scott Colley, som er manden bag kontrabassen, har spillet sammen med navne som Chris Potter, Jim Hall og Kenny Werner. Benjamin Koppel er Danmarks mest internationalt anerkendte saxofonist og har medvirket på mere end 200 musikindspilninger. I Koppel/Colley/Blade Collective matcher Blades kreativitet på trommerne perfekt Colleys stærke improvisatoriske evner på bassen - og i samspil med Koppels lyriske saxofonspil tegner trioen et stærkt melodisk lydbillede. Musikken strækker sig fra den stille, balladeprægede jazz til mere kraftfulde, energiske, rockede undergenrer.

Koncerten med Koppel/Colley/Blade Collective på Tapperiet den 14. oktober starter kl. 21.00 og dørene åbner en time inden koncertstart. Læs mere om koncerten og køb billet på www.tapperiet.nu.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk