5. april 2020
Herfølge Boldklub aflyser fejringen af 20-års jubilæet for klubbens DM-guld. Arkivfoto
Herfølge Boldklub aflyser fejringen af 20-års jubilæet for klubbens DM-guld. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen jubilæumsfest for sensationelt mesterskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen jubilæumsfest for sensationelt mesterskab
Køge - 22. marts 2020 kl. 06:00
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Herfølge Boldklubs drenge torsdag den 25. maj 2000 kæmpede sig til 1-1 på Silkeborg Stadion, sikrede klubben sig samtidig det formentlig mest overraskende og sensationelle Danmarksmesterskab i moderne dansk fodboldhistorie.

Hærfuglene fra den lille østsjællandske stationsby havde hele sæsonen været undertippede, men fortsatte alligevel ufortrødent med at præstere og samle point sammen. Til slut kunne Herfølge Boldklub så krones som danske mestre hjemme på Herfølge Stadion foran flere end 7.800 tilskuere søndag den 28. maj 2000.

Alt dette og meget mere skulle fangruppen »Hærfuglene« sammen med tidligere spillere og forenings- og klubfolk have fejret og markeret 20 års jubilæum for den 30. maj i år på Herfølge Stadion. Med fest, fællesmiddag og fadøl til en flad - og alt andet der hører sig til.

Den store fejring må imidlertid udskydes på ubestemt tid nu grundet covid-19. Det oplyser arrangørerne på Facebook.

- Vi er lige nu i en form for undtagelsestilstand rundt om i verden og ikke mindst her i Danmark. Da vi ikke ved, hvor vi er om en måned eller to, ser vi i festudvalget ikke nogen anden udvej end at rykke festen til en gang efter denne verdensomspændende krise. Vi er frygtelig kede af det, men ser desværre ingen anden udvej, lyder det.

Allerede tilmeldte kan enten anvende deres billet, når festen ventes afholdt i loungen på Herfølge Stadion senere på året, eller man kan henvende sig til cafeteriabestyrer Frank Thøgersen, som vil hjælpe med refusion.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk