19. april 2019
De nye ramper til motorvejen blev endelig indviet, så borgerne i Vemmedrup og omegn kan komme hurtigt op i fart. Foto: Jørgen Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

De nye ramper til motorvejen blev endelig indviet, så borgerne i Vemmedrup og omegn kan komme hurtigt op i fart. Foto: Jørgen Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indvielse af ny genvej til motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indvielse af ny genvej til motorvejen
Køge - 09. oktober 2018 kl. 13:25
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har været et langt tilløb, men nu er der åbent på de østvendte motorvejsramper ved Vemmedrup.

En meget glad borgmester Marie Stærke (S) gribe mikrofonen og ønske borgerne i området tillykke med den nye østvendte motorvejsrampe.

- Velkommen på motorvejen, hvor tit får man lige lov til at sige det! Det er en festdag i dag som jeg ved at mange har set frem til, sagde hun indledningsvist og fortalte, hvordan det gennem mange år - helt tilbage fra tiden med Skovbo Kommune - har været et meget stort ønske blandt lokalbefolkningen i området at få etableret »østvendte ramper«, så der er en direkte vej til motorvejen.

- Det er en vigtig forbindelse, der er blevet skabt, nu hvor det lokale miljø er forbundet til det europæiske motorvejsmiljø, fortsatte Marie Stærke, der pointerede, at forbindelsen både er en gevinst for private og for erhvervslivet i området.

Humøret var højt blandt de fremmødte, der allerede har vænnet sig til at referere til afkørsel 33 som deres afkørsel. Da snoren var blevet klippet, så biler og lastvogne uhindret kunne komme på motorvejen og give den gas, gav kommunen en pølse og lidt at drikke til de fremmødte.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk